Celebrity News

Novopečena mama Ela Dvornik odgovorila fanovima koji je kritikuju: Ušla sam u klub tih ljudi...

Novopečena mama Ela Dvornik odgovorila fanovima koji je kritikuju: Ušla sam u klub tih ljudi...

Ćerka Dina Dvornika Ela pre mesec dana postala je mama male Bali. Iako je novopečeni roditelj i još uvek se pronalazi u ovoj ulozi, često je na meti prozivki svojih fanova kako zbog nekih svojih gestova, tako i zbog toga što objavljuje mnogo fotografija svoje mezimice.

Mlada mama je tako sada odlučila da svima da odgovori na pitanje zbog čega toliko često fotografiše svoje dete i to deli sa svima.

- I dok sam prelistavala stranice shvatila sam da mi je mobilni pun fotki Bali. Ušla sam u klub tih ljudi.

- Koliko god ljudi danas imaju nešto protiv svog tog silnog fotkanja, ja ipak mislim da je super da imaš tako hiljadu svojih fotki i videa dok si bio mali. Sada sve imamo na dlanu. Ceo svet i sve ljude - rekla je novopečena mama, prenosi "Blic".

Ela je objasnila i kako ona gleda na svoje fotografije koje su je sada podsetile na lagan period života.

- Izgledala sam na fotkama opušteno, mogla sam da radim šta sam htela. Mogla sam spontano da sednem na avion i odem bilo gde. Sad ne mogu ni na kiosk da odem,a da spremam torbu i sklapam kolica. Mogla sam da vidim svoju promenu iz devojke u ženu, sve promene svojih stilova oblačenja, velike životne prekretnice, bitne datume - iznela je Ela kako ona vidi sve to i poručila svima da se fotkaju što više kako bi im uspomene zauvek ostale zabeležene.