Celebrity News

Mukotrpna brakorazvodna parnica je završena: Mel Bi i zvanično slobodna

Autor: | 17/12/2017

Mukotrpna brakorazvodna parnica je završena: Mel Bi i zvanično slobodna

Pevačica nekadašnje grupe "Spice Girls", Mel Bi (42) konačno je, nakon punih devet meseci mukotrpne brakorazvodne parnice, slobodna žena.

Mel Bi se i zvanično razvela od bivšeg supruga Stefana Belafontea (42), a njiihov brak obeležili su brojni skandali.

Problemima pevačice Mel Bi nikad kraja

Pre samo nekoliko dana pevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je na veoma način pokazala da je zaista stavila tačku na svoj propali brak. Naime, Mel je isekla ime bivšeg muža sa tetovaže na rebrima na kojoj je pisalo “Stefane, dok nas smrt ne rastavi u mom si srcu”.

Mel je završila sa 13 kopči i velikim ožiljkom na tom mestu, više o tome pogledajte OVDE.

Bivši supružnici uspeli su se da se dogovore i oko zajedničkog starateljstva nad šestogodišnjom kćerkicom Madison, a nije bilo problema ni oko podele imovine, barem onoga što je od nje ostalo, jer je slavni par poznat po tome da je u rekordnom roku uspeo da potroši ogromnu svotu novca koju je pevačica zaradila pevajući u grupi "Spice Girls".

Zajedničku kuću podeliće na pola, a Mel će biti u obavezi da Stefanu svakog meseca u naredne tri godine isplaćuje 15.000 dolara, pišu strani mediji.

Osim što još uvek zarađuje od ‘Spajsica’, Mel Bi je vlasnica i delova nekoliko preduzeća, a zbog ‘American’s Got Talent’ zarađuje 220.000 dolara mesečno. Procenjuje se da je Melanino bogatsvo dostizalo cifru oko 50 miliona dolara.