Celebrity News

Pre tačno 28 godina prikazana je prva epizoda Simpsonovih (video)

Autor: | 17/12/2017

Pre tačno 28 godina prikazana je prva epizoda Simpsonovih (video)

Na današnji dan pre tačno 28 godina prikazana je prva dugometražna epizoda popularne animirane serije "The Simpsons".

Serija je satirična parodija američkog načina života. Bavi se američkom kulturuom, ali i samim fenomenom televizije. Kroz seriju su prošle mnoge poznate ličnosti.

U epizodi pod naslovom "Simpsons Roasting on an Open Fire" koja je emitovana 17. decembra 1989. godine Homer saznaje da neće dobiti Božićni bonus na platu pa se zapošljava kao Deda Mraz u lokalnoj robnoj kući kako bi zaradio novac za kupovinu Božićnih poklona.

Zezali su je, a sada je milionerka: Njen glas znate, ona je zvezda crtane serije i nedeljno zarađuje 300.000 dolara (video)

Pošto i dalje nije imao dovoljno novca on i Bart odluče da sve pare što imaju stave u kladionicu na trke pasa, u očekivanju Božićnog čuda. Homer se kladi na psa pod imenom ''Santa's little helper'' koji trku završava na poslednjem mestu. Vlasnik psa ga zbog toga napušta i on prati Barta i Homera na putu do njihove kuće. Porodica veruje da je upravo pas Božićni poklon koji je Homer doneo kući, pa je Božić ipak srećan na kraju...

Do sada je prikazano više od 450 epizoda u SAD, a gledaoci u još 90 drugih zemalja imaju prilike da uživaju u ludorijama porodice Simpson.