Celebrity News

Drugi brak slavnog tenisera: Goran Ivanišević se u tajnosti oženio

Autor: | 18/12/2017

Drugi brak slavnog tenisera: Goran Ivanišević se u tajnosti oženio

Radijska voditeljka Nives Čanović i slavni hrvatski teniser Goran Ivanišević u tajnosti su se venčali u petak u Zagrebu.

Hrvatski mediji pišu kako je trebalo da se Ivanišević i Čanovićeva venčaju 2018. godine, ali izgleda da je njihov plan bio sasvim drugačiji.

Goran Ivanišević progovorio o novoj ljubavi, bivšem braku i svojoj deci

Venčanje je bilo u tajnosti jer je Nives poželela intimnu ceremoniju na koju su pozvali samo porodicu i najbliže prijatelje. Detalje i nakon slavlja drže u najstrožoj tajnosti.

- Nemam komentar. Hvala lepo - rekla nam je Nives o venčanju, za 24sata.hr, ali se srećno smejala, dok je Goran Ivanišević isključio mobilni telefon.

Ističe se da će Ivanišević uskoro krenuti za Australiju, te je za očekivati je da će bračni par biti u Melburnu na bračnom putovanju. 

Par se inače, navodno, nedavno uselio i u stan u centru Zagreba.

Објава коју дели Nives_Canovic (@nivessimpson) дана 30. Јун 2016. у 6:25 PDT

Goranovi i Nivesini najbliži prijatelji nisu iznenađeni venčanjem, prenose hrvatski portali, jer tvrde da je par jako zaljubljen. Nives je upoznala i Goranovu decu.

Podsećamo, Ivaniševiću je ovo drugi brak. Iz prvog s manekenkom Tatjanom Dragović ima 14-godišnju kćerku Amber i 9-godišnjeg sina Emanuela.