Celebrity News

Božićna čestitka sa kraljevskog dvora, fanovi oduševljeno komentarišu: Šarlot je preslikana kraljica Elizabeta (foto)

Autor: | 19/12/2017

Božićna čestitka sa kraljevskog dvora, fanovi oduševljeno komentarišu: Šarlot je preslikana kraljica Elizabeta (foto)

Božićna čestitka kraljevske porodice oduševila je brojne njihove obožavatelje, a u fokusu se našla dvogodišnja princeza Šarlot, koju mnogi upoređuju sa njenom prabakom, kraljicom Elizabetom.

- Ista Elizabeta - bili su brojni komentari ispod Božićnog portreta princa Vilijama i vojvotkinje Kejt sa kojima su pozirali i princ Džordž i princeza Šarlot.

Iako ona ima iste plave oči kao njen otac i obraščiće baš poput brata, svi su je upoređivali sa kraljicom Elizabetom II.

Fotografija koja je izazvala veliko zanimanje njihovih obožavatelja snimljena je ranije ove godine u Kensingtonskoj palati, a porodica je odlučila da se za Božićnu čestitku modno uskladi. Svi imaju nešto plavo, a komadi koje nose vojvotkinja, princ Džordž i princeza Šarlot sigurno će sa polica nestati u trenu, baš kao i svaki put kada objave službeni portret.

Vojvotkinja od Kembridža nosila je kostim Ketrin Voker koji je nosila već nekoliko puta, a i princ i princeza "ponovili" su svoje kompletiće.

Porodica je osim Božićne čestitke otkrila je i da će princeza Šarlot krenuti u jaslice iduće godine u januaru i da su odabrali "Wilcocks Nursery School" u Londonu.

Njen brat princ Džordž trenutačno pohađa "Thomas Battersea" vrtić, a njih dvoje dobiće još jednog brata ili sestru u aprilu iduće godine – samo mesec dana pre velikog venčanja princa Harija i glumce Megan Markl.