Celebrity News

"Ubice mog oca": Scenaristkinja serije otkrila koje scene je Vuk Kostić odbijao da snimi, ali i kako ga je naterala da pristane na njih

"Ubice mog oca": Scenaristkinja serije otkrila koje scene je Vuk Kostić odbijao da snimi, ali i kako ga je naterala da pristane na njih

Publika u Srbiji u ponedeljak veče premijerno je gledala prvu epizodu druge sezone dugoočekivane krimi-serije "Ubice mog oca".

Druga sezona počela je scenama u bolnici tokom kojih se inspektor Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) pita da li će njegova ljubav, forenzičarka Jelena (Nina Janković) preživeti! I preživela je. Ipak, Jelenu je metak u dramatičnoj poslednjoj epizodi prve sezone pogodio u stomak i lekari su morali da joj izvade matericu i jajnike i zbog toga mlada forenzičarka kojom je Jakovljević spremao da se oženi nikada neće moći da ima decu. Ovu scenu veoma emotivno su u bolničkoj sobi odigrali Vuk i Nina i publika je po prvi put mogla da vidi Kostićeve suze.

Scenaristkinja serije Nataša Drakulić otkriva da će publika tek gledati Vuka u emotivnim scenama.

- S Vukom smo ratovali da bude malo emotivniji... Da se on pita, samo bi pucao, jurcao kolima po gradu... Negde smo ga naterali da pokaže emociju. Tako da smo dve glavne bitke vodili s njim - plakanje i skidanje... Vole ga obožavateljke, mora to da se vidi (smeh) Uspeo je, bez obzira što se ljutio. Pokazali smo ga malo emotivnijeg - poručuje Nataša Drakulić.

Ona nam priznaje i da će se u trećoj sezoni baviti suđenjem Nataliji Despotović (Nataša Ninković), a da je zbog toga već počela da posećuje sudnice i prisustvuje suđenjima. Međutim, ono što mnoge interesuje jeste - gde je načelnik Marjanović (Tihomir Stanić) i da li je pozitivac ili negativac u čitavoj priči.

- Mora da se pojavi, sigurno ga nismo ubili. Nećemo nikoga ni u trećoj ni u četvrtoj sezoni ubiti ko ima kredit, a Tika ima najveći kredit - kaže Nataša.

Tihomir priznaje da čak ni porodici nije otkrio dalja dešavanja u seriji.

- Mlađu ćerku svi u školi ispituju šta se događa sa mnom. Rekla mi je da ne želi da joj kažem jer u tom slučaju ne bi izdržala pritisak. Nikome nisam rekao, pa ne treba uvek sve da se kaže - kaže nam Tika.

Glumac je razrešio misteriju da li je negativac.

- Pa kako ja sa ovim plavim očima mogu da budem negativac?! Objasnite mi? - pitao je Stanić novinare.

Glumica Milena Vasić pojavljuje se u prvoj epizodi druge sezone kao pevačica koju je metak samo okrznuo tokom pucnjave u kafiću. Međutim, ispostaviće se da je njena uloga mnogo kompleksnija.

- Kako čudno zvuči kada kažete da sam jedan od glavnih likova, a pevačica sam. Istina je, biće tu svega. Mogu da kažem da je moj lik veoma kompleksan, ima više slojeva, majka je i pevačica - kaže ona.