Celebrity News

Ovako je Ceca Ražnatović obeležila Nikoljdan, a evo ko je sve od poznatih uveličao slavlje

Ovako je Ceca Ražnatović obeležila Nikoljdan, a evo ko je sve od poznatih uveličao slavlje

Svetlana Ceca Ražnatović je u svom domu na Dedinju sinoć proslavila slavu Sveti Nikola, a goste je dočekivala odlično raspoložena.

Kod folk dive gosti su uživali u bogatoj trpezi i odličnoj atmosferi kojoj su pre svega doprinjele Ceca i njena ćerka Anastasija, koje nisu skidale osmeh sa lica.

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 19, 2017 at 2:42pm PST

Dok je Veljko dočekivao goste i bio pravi domaćin na slavi, tako se Anastasija trudila da uveseli sve i ugodi gostima.

Među zvanicama našao se i jedan od najpopularnijih mladih glumaca u našoj zemlji - Vuk Kostić. Glumac došao je u pratnji kolege Viktora Savića, a ovo, inače, nije prvi put da su gosti na veseljima folk dive, s obzirom da su dugogodišnji prijatelji.

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on Dec 19, 2017 at 2:16pm PST

Odlično su se provodili sa kreatorom Sašom Vidićem, koji je naveo da obožava da se druži sa glumcima, a Vuk i Viktor su i te kako skrenuli pažnju mnogih svojim dolaskom.

Kada je slavlje počelo Ceca je na Instagram storiju objavila i kako je izgledala trpeza na slavi.

- I ove godine Lidija je bila zadužena za spremanje slave, a pomagali su i moja mama i osoblje. Ja im ništa ne sugerišem, ne volim da se mešam u ono gde se drugi bolje snalaze - objasnila je Ceca.

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 19, 2017 at 4:49pm PST

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 19, 2017 at 2:38pm PST

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 19, 2017 at 2:54pm PST

- Ljudi se opuste na mojim slavama i zato vole da dođu. Svi se dobro poznajemo i nema mesta za neku nelagodu. I ja kada odem kod nekog volim da imam privatnost i da se potpuno opustim. Za šalu smo zaduženi svi, to se dešava spontano, isto i kada je pesma u pitanju. A hvala bogu uvek bude dosta pevača - dodala je Ceca.