Celebrity News

Željko Joksimović zakazao i četvrti koncert u Beogradu!

Autor: | 20/12/2017

Željko Joksimović zakazao i četvrti koncert u Beogradu!

Zbog velikog interesovanja za koncerte "Dva sveta", jedan od najpopularnijih muzičara sa ovog prostora Željko Joksimović zakazao je i četvrti termin u Centru "Sava" ovog decembra

Posle dva uspešna koncerta "Dva sveta", kantautor Željko Joksimović je odlučio da svoju publiku počasti još jednim, trećim koncertom, koji će biti održan u četvrtak, 21. decembra. Ali, ni to nije bilo dovoljno.

Iz njegovog tima danas je saopšteno da će održati i četvrti koncert - 28. decembra, od 20 časova.

Pored pesama "Ne kuni me, ne ruži me majko", "Dva smo sveta različita", "Mišel", "Milimetar", "Neko te ima noćas" i brojnih drugih popularnih numera u sving aranžmanima, Joksimović je najavio i mnogobrojna iznenađenja i poklone.

- Zadovoljan sam što je publika zavolela 'Dva sveta' i što vlada ovoliko interesovanje za koncerte. Krenuli smo 1. decembra, koji je rasprodat nedeljama pred nastup, pa smo otvorili i drugi termin. Kada je i za taj koncert nestalo karata u jako brzom roku, odlučili smo se i za 21. decembar. Međutim, toliko smo dobili poruka, poziva i predloga za još jedan koncert, jer mnogi nisu stigli ranije da dođu do ulaznica, a neki su želeli ponovo da uživaju u specifičnoj atmosferi ovog projekta. Termin pred Novu godinu nam se idealno uklopio u ceo projekat, i uspeli smo da pronađemo još jedan slobodan dan u kalendaru za novo druženje - rekao je Joksimović.

Muzičar će imati čak osam koncerata širom regiona od 21. decembra do Nove godine.

- Navikao sam na takav ritam u ovom periodu godine, a trudim se da uživam u svakom momentu provedenom na bini. Biće koncerata za svačije ukuse, od 'Dva sveta' u Sava Centru, do nastupa u snežnom ambijentu na Jahorini. Radujem se tome - kaže Joksimović.