Celebrity News

Stiže nastavak "Đavo nosi Pradu"

Autor: | 20/12/2017

Stiže nastavak "Đavo nosi Pradu"

Ako si večni fan knjige i filma "Đavo nosi Pradu", sigurno se sećaš kako je završila Mirandina nekada prva asistentkinja Emili Čarlton - bez posla, u bolnici zbog naleta automobila i totalno slomljenog duha.

Iako smo u prvom nastavku pratili Endi, koju u filmu glumi En Hatavej (35), u njenim pokušajima da se probije u okrutnom svetu modne industrije, na putu je nastavak priče koja će se vrteti upravo oko zabavnog i na jeziku britkom lika Emili. Entertainment Weekly je, piše Glamour, objavio ekskluzivan uvid u prvo poglavlje nove knjige.

Објава коју дели ? (@90sadqueen) дана 16. Дец 2017. у 9:33 PST

Koliko znamo iz prvog dela, Emili je naglo otišla iz Runwaya, nakon što je Miranda naredila Endi da Emili obavesti o otkazu. Kako otkriva autorka knjige Lauren Vajberger, Emili je sada asistentkinja poznatim osobama i zbog jednog zadatka mora da putuje u Grinvič kako bi popravila imidž slavne ličnosti koja je optužena za vožnju pod uticajem opijata.

“Đavo nosi Pradu”: Nakon 11 godina procurila scena koja je mogla da promeni ceo film

Naslov knjige je vrlo zanimljiv – "When Life Gives You Lululemons", a ako se pitate šta znači ‘lululemons’, to je kombinacija reči "limunada" i poznatog svetskog brenda sportske odeće Lululemon.

Zbog prirode svog novog posla, Emili će partijati s Điđi Hadid i raditi za pop zvezdu Riza nalik Džastinu Biberu. Zbog svega toga prvo poglavlje više sliči nekoj holivudskoj priči nego fikcijskom romanu.

Sve u svemu, verujemo da se radujete nastavku, koji će, ko zna, možda dobiti i svoju ekranizaciju, kao što je to imao i prvo deo.

@manuelm80 је поделио/ла објаву дана 19. Дец 2017. у 8:08 PST