Celebrity News

Čestitamo: Porodila se Milica Dabović

Autor: | 21/12/2017

Čestitamo: Porodila se Milica Dabović

Bivša košarkašica Milica Dabović rodila je danas sina u jednoj privatnoj bolnici na Dedinju, a dečak je kako je uzbuđena mama i ranije najavila dobio ime Stefan.

- Mojoj radosti nema kraja, sada sam najsrećnija majka na svetu. Život za mene sada ima potpuno drugu dimenziju. Svi moji najbliži članovi porodice, ali i prijatelji presrećni su zbog mene - istakla je Milica Dabović za Alo.

Ona je pre samog porođaja organizovala slavlje povodom rođenja sina, a kako je ekskluzivno za "Story" rekla odlučila je da sina odgaja sama.

U skladu s tim, odlučila je da se porodi u Beogradu, iako je ranije razmišljala da to uradi u Beču, gde živi otac njenog deteta.

– Nije se ništa loše desilo između nas dvoje, već smo se jednostavno rastali. On je krenuo svojim, a ja svojim putem. Nikada nisam volela da se oslanjam ni na čiju pomoć, već sam sve u životu uradila sama pa će tako biti i ovog puta. S tim u vezi, nije mi bilo teško da donesem odluku da sama odgajam dete. Štaviše, to će za mene biti pravo uživanje. Svakako da ocu neću braniti da viđa sina i moći će to da radi kad god poželi, ali neću ni insistirati na tome ukoliko on ne bude hteo – odlučno je rekla Milica i dodala:

– Ne zanima me šta će okolina misliti o mojoj odluci da budem samohrana majka. Nikada mi nije bilo važno mišljenje drugih pa nije ni sada. Uopšte ne razmišljam o tome. Oduvek sam maštala o danu da postanem majka i sada, kako se približava, sve mu se više radujem. U mom srcu trenutno ima samo mesta za ljubav i sreću.

Čestitamo!