Celebrity News

Šta agenti traže od Jelisavete Orašanin kako bi mogla da se otisne u glumačke vode Holivuda

Šta agenti traže od Jelisavete Orašanin kako bi mogla da se otisne u glumačke vode Holivuda

Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašnin uskoro bi mogli da postanu roditelji jer im je to primarni plan otkada se ona preselila u Ameriku gde on igra. Miloš je svojoj dragoj našao nekoliko agenata kako bi mogla da se otisne u glumačke vode Holivuda, ali su joj oni postavili nekoliko uslova, prenosi pulsonline.rs.

- Američki agenti su izuzetno profesionalni i čak surovi kada prihvate da rade s nekim. Kako zbog veza koje je Teo potegao Jelisavetu nisu mogli da odbiju oni su joj iskreno rekli šta sve mora da uradi kako bi uopšte dobila šansu da bude deo nekog holivudskog projekta. Oni smatraju da Jelisaveta nema velike šanse u Holivudu sa akcentom koji je donela iz Srbije zato su joj tražili da plati učitelja i svakodnevno vežba. Oni su joj bez dlake na jeziku predočili da treba što pre da ostane u drugom stanju kako bi se ostvarila u ulozi majke i nakon toga posvetila karijeri. Objasnili su joj da ukoliko bi sada zaigrala u nekom filmu, to bi morala da bude minijaturna uloga uglavnom neke Ruskinje, ali da bez obzira na to ukoliko bi ubrzo posle toga napravila pauzu zbog trudnoće, to bi je sahranilo u tamošnjoj kinematografiji - kaže  izvor blizak glumici i dodaje:

- Jelisaveta je svesna da su joj šanse u Holivudu male, ali bi ipak volela da se oproba, makar u nekim serijama jer je gluma ono što voli. Iako ne priča o tome, mislim da ona i Teo planiraju prvo da dobiju dete pa tek onda da vide šta će dalje. Znam da ona tamo ima ginekologa, ali i da uporedo ide na časove engleskog. Jelisaveta ne krije da bi joj u ovom trenutku trudnoća bila pravi blagoslov jer bi tokom drugog stanja učila jezik i akcenat, a onda se okušala poslovno.

Glumičin prijatelj otkriva da je Jelisaveta izuzetno nostalgična i da joj zato vrlo često prijatelji i porodica dolaze u posetu.

- Teo ima jak tempo treninga i po čitav dan nije u stanu. Jelisaveta dane uglavnom provodi u šetnji sa psom Ljubicom, koju je povela iz Beograda. Zato ju je nedavno posetila kuma s kojom se provodila i obilazila restorane, a sada su joj u posetu stigli sestra i sestrić. Njenoj sreći trenutno nema kraja, ali će nakon njihovog odlaska ponovo ostati sama. Teo se trudi da joj se posveti koliko može, ali to njoj nije dovoljno jer tamo ne poznaje nikoga - kaže izvor i objašnjava da je ona vrlo trezveno shvatila savete agenata.

- Ti agenti su jako skupi i verujem da je toga svesna zato je bez rezerve prihvatila njihove savete koji su bili bolno iskreni. Kada je već odlučila da napusti Srbiju i krene sa Milošem u Los Anđeles, znala je šta je čeka. Iako je mislila da će dolaziti u Beograd kada dobije ponude za film ili seriju, brzo je shvatila da je to nemoguće i neisplativo. S druge strane, Miloš želi proširenje porodice i to mu je primarno u ovom trenutku, pored, naravno, poslovnog uspeha. On smatra da Jelisaveta ima tamo sve što poželi jer žive u luksuznom delu grada, plaže su im blizu i da može svoju karijeru da stavi na standbaj neko vreme.

Jelisaveta i Teo su se dogovorili da u Srbiju dođu tek u junu, eventualno u aprilu ako njegov klub završi takmičenje ranije, prenosi pulsonline.rs.

- Miloš će svakako ponovo imati svoj kamp u junu, ali je to Jelisaveti daleko jer se uželela roditelja. Postoji šansa da ona dođe pre njega pa da ga sačeka u Srbiji ako baš ne bude mogla da izdrži. Ni sama nije očekivala da će toliko osećati nostalgiju, iako se putem Skajpa svakodnevno čuje sa porodicom, ali i sa kolegama iz svoje klase - kaže izvor.

Iako je kao glumica u povoju rado davala izjave i slikala se za srpske časopise, Jelisaveta je ovaj manir promenila otkada se saznalo za njenu vezu sa Teodosićem. Kako se već pisalo, Miloš je taj koji ne voli da njihov odnos bude u novinama, a Jelisaveta to očigledno slepo poštuje.