Celebrity News

Datum venčanja princa Harija i Megan naišao na negodovanje u Britaniji

Autor: | 24/12/2017

Datum venčanja princa Harija i Megan naišao na negodovanje u Britaniji

Datum kraljevskog venčanja službeno je zakazan. Međutim, postoji više razloga zašto fanovi (barem oni praznoverni) nisu zadovoljni s tim datumom.

Navodno bi princ Hari i njegova verenica Megan trebalo da odluče kada će se venčati. Međutim, otkad su objavili datum da će venčanje biti 19. maja sledeće godine, mnogi fanovi kraljevskog para su zaista van sebe od besa.

Naime, veliko događanje pada tačno na dan kad je finale "Football Association Cupa" velikog engleskog fudbalskog događaja, navodi radiosarajevo.ba.

Ali, to nije sve!

Jedan korisnik Tvitera na svom postu je objavio neke podatke iz prošlosti koji su vezani za kraljevsku porodicu: Henrik VIII, imenjak i Harijev predak, je 19. maja 1536. godine svoju drugu suprugu Anu Bolejn ubio, nakon što ju je izveo pred sud zbog navodne nevere.

Pravi razlog je navodno bilo nezadovoljstvo kralja Henrika činjenicom da mu Ana nije rodila sina (rodila je jednu ćerku, a dve sledeće trudnoće završile su pobačajem).

Ipak, kao i mnogi koji s nestrpljenjem čekaju kraljevsko venčanje, za pretpostaviti je da Hari, koji se punim imenom zove takođe Henrik, i njegova buduća Megan nisu praznoverni.