Celebrity News

Nema kraja kritikama: Da li je britanska javnost preoštra prema Megan Markl?

Autor: | 27/12/2017

Nema kraja kritikama: Da li je britanska javnost preoštra prema Megan Markl?

Buduća supruga princa Harija, Megan Markl, ne prestaje da puni naslovne strane britanske štampe, i to naročito od kako se po prvi put pojavila kao ravnopravni član britanske kraljevske porodice na božićni dan.

Dok je jedni obasipaju rečima hvale, kako na račun njenog držanja, ponašanja, tako i odevanja, polako na površinu isplivavaju i oni manje lepi komentari, koji ne prijaju nikome, a verujemo ni lepoj Megan.

Danas su strani tabloidi preplavnjeni vešću kako je Megan za samo nekoliko sekundi uspela da razočara brojne pripadnike britanske javnosti.

Naime, prvo su joj zamerili da nije znala kako da se pravilno nakloni kraljici Elizabeti i da je u tom momentu izgledala veoma smešno.

Na brojne kritike naišao je i šešir koji je Megan ponela tog svečanog dana, a najviše prašine podiglo se kada je u jednom trenutku fotograf uslikao Megan kako je isplazila jezik i kako kažu tamošnji novinari "ponašala se neprimereno".

Izgleda da, ipak, mnogi i dalje ne mogu da prihvate da je mlađi sin princeze Dajane odlučio da njegova životna saputnica bude baš ona, sasvim drugačija, glumica Megan Markl.