Celebrity News

Bila je jedno od omiljenih TV lica: Evo šta radi i kako danas izgleda Aleksandra Jeftanović

Bila je jedno od omiljenih TV lica: Evo šta radi i kako danas izgleda Aleksandra Jeftanović

Jedno od omiljenoh TV lica, voditeljka Pinka Aleksandra Jeftanović pre tri godine povukla se sa malih ekrana iz najlepšeg mogućeg razloga - postala je mama.

Lepa crnka prošle godine se svom emotivnom partneru Aleksandru Švraki zarekla na večnu ljubav i sa njim odgaja mališane Aleksu i Anu.

Na oduševljenje mnogi Aleksandra se pojavila u emisiji "Premijere" gde je ispričala šta trenutno radi i da je u potpunosti posvećena majčinstvu.

- Ja sam u 39. rodila Anu i samim tim mislim da sam full time mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga. Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vreme tu i on im još uvek popušta, ali mislim da je to normalna podela uloga. Mislim da će, kada budu ušli u pubertet, on biti taj "loš policajac", a ja dobar - rekla je voditeljka i priča kao se članovi njene porodice uveliko pripremaju za doček nove 2018. godine.

Објава коју дели Boutique CHIC (@booutiquechic) дана 20. Окт 2015. у 11:33 PDT

- Što se tiče jelke, na meni je da to završim i stavim paketiće, ali dobro - organizovala sam Deda Mraza, dolazi jelka, sve... I ruska salata, sarma, pečenje, ne razlikuje se to ništa od neke druge srpske porodice - kaže lepa mama.

Објава коју дели Pink.rs (@pink.rs) дана 28. Дец 2017. у 12:41 PST