Celebrity News

Turci imaju specijalan naziv za Jelenu Karleušu: Oni misle da sam budala, jer puno radim

Turci imaju specijalan naziv za Jelenu Karleušu: Oni misle da sam budala, jer puno radim

Pevačica Jelena Karleuša bila je gost u emisiji "150 minuta" gde je otkrila kakav je nadimak dobila od stanovnika Turske, gde njen suprug Duško Tošić igra fudbal.

Naime, Jelena često boravi u Istanbulu, gde je zovu Jenge - snajka. Međutim, naša diva objašnjava da nije klasična žena fudbalera koja sedi i ništa ne radi.

- Oni misle da sam budala, jer puno radim, jer nama sve tako pada s neba, ali ja sam naučila. Ja radim od svoje 16 godine i ponosna sam vlasnica karijere duge 22 godine. Ja ne bih mogla kao one, da sedim kući i brojim tuđe pare, ja brojim svoje pare. Ja sve što želim da kupim, ja kupim sama sebi - rekla je Jelena u pomenutoj emisiji voditeljima Jovani Vukojević i Dejanu Panteliću.

Jelena je otkrila da je širom sveta ljudi prepoznaju, a zanimljivu situaciju je imala u centru Njujorka kada joj je u poznatom restoranu prišla devojka.

- Uglavnom mi prilaze crniknje, ja se njima iz nekog razloga dopadam - ispričala je Jelena i dodala da se slobodno kreće jer ne dozvoljava da bude rob šou biznisa.