Celebrity News

Ništa bez Kim Kardašijan i Kanjea Vesta: Najpoznatije svađe među poznatima u 2017.

Ništa bez Kim Kardašijan i Kanjea Vesta: Najpoznatije svađe među poznatima u 2017.

Svađe među poznatima,  nisu ništa novo, šta više, ove danas su kamilica prema onome što se događalo u vreme zlatnog Holivuda. Ali, nisu zato ništa manje zabavne. Ko se s kim posvađao, ko je koga ignorisao na dodeli nagrada ili ga popljuvao u pesmi - budimo iskreni, zanima nas sve. Donosimo zato kratki pregled najzabavnijih svađa među poznatima ove godine.

Tajlor Svift / Kim i Kanje

Jedna od najdužih zavada u šou biznisu. Sve je krenulo na dodeli Gremi nagrada 2009. godine, kada je Kanje prekinuo Tajlorin govor nakon osvojene nagrade za najbolji spot. Nastavilo se 2016. godine, kada je Kanje objavio pesmu i spot za "Famous", s prvim stihovima: "Mislim da bismo Tejlor i ja mogli da imamo seks, posle svega, ja sam proslavio tu ku*ku." Tejlor se oglasila i rekla da je razočarana i da ne želi da učestvuje u takvom razgovoru, nakon čega je na scenu stupila Kim Kardašijan, koja je na "Snapchatu" objavila delove snimljenog razgovora Kanje i Tajlor. Iz snimka se da čuje kako je Tejlor odobrila objavljivanje pesme. Kim ju je zatim na Tviteru nazvala zmijom. Ove godine Tejlor se osvetila. Njene društvene mreže su odjednom izbrisane i počela je da objavljuje video klipove zmija. Uskoro je objavila pesmu "Look What You Made Me Do", u kojoj se obračunava s Kanje Vestom i Kim, kao i u spotu koji je objavljen par dana posle. Zavada se nastavlja, ko zna šta nam nosi 2018. godina.

Kardašijani / Kejtlin Džener

Stvari nisu išle najbolje između ove dve stane ni prošle godine, ali sve je eskaliralo kada je početkom 2017. Kejtlin Džener objavila autobiografiju. U njoj je puno pisala o odnosu sa Kris, tvrdeći da je ona kontrolisala sve finansije porodice i da ideja o rijalitiju o Kardašijanima uopšte nije njena. Isto tako, Kejtlin tvrdi kako je Kris znala za njenu transrodnost i želju za tranzicijom godinama. Takođe je napisala kako je Krisin bivši muž i otac Kloi, Kourtni i Kim, Robert Kardašijan, znao da je O.Džej Simpson kriv za ubistvo svoje žene i njenog ljubavnika, ali je ipak odlučio da ga brani.

- Ako kreneš na mog oca, izrezaću te - izjavila je Kim u rijalitiju i dodala da je Kejtlin loša osoba.

- Teško je kada tako o tebi pričaju tvoja deca. Stvarno boli. Ne žele me u svojim životima - rekla je Kejtlin o svojoj nekadašnjoj porodici.

Džej Zi / Kanje Vest

Nekad najbolji prijatelji, reperi su ove godine otišli na dve suprotne strane. Sve je zakuvao Kanje, koji je još prošle godine, za vreme svog nervnog sloma, vređao Džej Zija i Bijonse u sred koncerta. Džej Zi se nije oglašavao sve do svog albuma "4:44", na kom je komentarisao ponašanje svog bivšeg prijatelja, s kojim je inače snimio i vrlo uspešan album "Watch The Throne". U pesmi "Kill Jay-Z" otkrio je da je pozajmio Kanje Vestu 20 miliona dolara i da ga nije pitao šta će mu i kada će mu vratiti novac, a on mu je vratio tako što ga je pljuvao.

Kim Katral / Sara Džesika Parker

Godinama se šuškalo o snimanju trećeg nastavka filma "Seks i grad". Ali, sve nade fanova uništene su ovog leta kada je Sara Džesika Parker izjavila da je sve propalo samo nekoliko dana pre nego što je snimanje trebalo da počne. Tabloidi su brzo okrivili Kim Katral, koja je navodno imala sulude zahteve i ponašala se kao diva. Slavna Samanta brzo je sve demantovala i izjavila da je još prošle godine rekla da neće snimati treći nastavak ni pod kojim uslovima jer je to razdoblje života za nju gotova priča. Još je u intervjuima pričala kako sa drugim devojkama - Sarom Džesikom Parker, Sintijom Nikson i Kristin Dejvis - nikada nije bila prijateljica.