Celebrity News

Ana Kokić: Volela bih da je moja porodica češće na okupu, nedostaje mi to

Autor: | 31/12/2017

Ana Kokić: Volela bih da je moja porodica češće na okupu, nedostaje mi to

Pop pevačica Ana Kokić može da se pohvali da je 2017. za nju bila i te kako uspešna. Muzička zvezda snimila je nove pesme, imala je veliki broj nastupa, a fanovi je svakodnevno obasipaju komplimentima na račun fizičkog izgleda.

Za doček Nove godine će se družiti sa publikom u Crnoj Gori, a slede nastupi širom Srbije i regiona.

- Godina 2017. mi je bila veoma lepa. Mnogo sam putovala, bilo je nekih promena i lepih trenutaka. Sigurno jedna od lepših godina za mene, a verujem da će mi i sledeća biti tako zanimljiva - kaže Ana Kokić na početku intervjua za Alo.

Na pitanje da li joj je teško što svaku Novu godinu dočeka van svoje kuće, pevačica odgovara:

- Malo sam izgubila taj osećaj, jer sam poslednjih 15 godina uglavnom bila van kuće u ponoć, ali moram priznati da mi je najlepše da 1. januara budem sa svojom porodicom kod kuće. Sedimo, ceo dan gledamo filmove uz bogatu trpezu i okićenu jelku. Za mene je to najlepši početak godine.

Kao i sva deca i Anine mezimice Nina i Tea imale su svoje novogodišnje želje.

- Kao i sva deca, slatkiše i igračke. Mada su ove godine tražile i knjige, a Nina je poželela da putujemo i obilazimo razne destinacije i gradove u drugim zemljama.

Ana u Novoj godini želi da svi budu zdravi i nasmejani, a otkrila je i koja je njena najveća želja bila kada je bila mala:

- Da budem ovo što danas jesam. Oduvek je muzika bila moja hrana za dušu i moj svet koji me čini srećnom. Sigurno se ne bih upuštala u ovu avanturu sa muzikom da nisam imala bezgraničnu podršku svoje porodice. I danas kada sam nesigurna u neke poteze koje bih da napravim, volim da se posavetujem sa najmilijima jer znam da će mi najiskrenije reći šta misle i pružiti mi podršku. To je po mom mišljenju jedna od ključnih stvari potrebnih za uspeh.

Koliko je teško da balansiraš između karijere, porodice i činjenice da Nikola više nije u Beogradu?

- Teško mi je samo što ne možemo češće da budemo zajedno zbog svih obaveza. Nije mi problem da stalno putujem, ali nekada provedemo svega nekoliko dana zajedno i to mi najteže pada. Ali i to će brzo proći.

Šta očekuješ od 2018?

- Očekujem da budem bolja u svakom pogledu i da uspem da nadmašim sebe, a to preporučujem svima. Ne takmičite se sa drugima, radite na sebi zbog vas samih. Neka vam bolji od vas budu inspiracija, a ne razlog za zavist i ljubomoru. Trudite se da budete bolji zbog sebe, a ne zbog drugih.

Da li bi volela da rodiš još jedno dete?

- Da budem iskrena, nisam o tome razmišljala jer mi ovakav način života trenutno ne dozvoljava da pravim takve planove.