Celebrity News

Teška životna priča Merijem Uzerli svet je ostavila bez reči

Autor: | 31/12/2017

Teška životna priča Merijem Uzerli svet je ostavila bez reči

Nju je volela skoro cela Srbija, s obzirom na to da je uloga koju je igrala osvojila srca ovdašnje publike. Prelepa glumica nije imala baš tako lagodan život, pogotovo onaj ljubavni sa kojim Merijem Uzerli (34) i dalje muči muku.

Dama koja je postala poznata po ulozi sulatnije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" nikako da pronađe svoju srodnu dušu i taj problem otvoreno deli sa javnosti. Mislila je da je naišla na pravog kada je započela vezu sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom.

Onda je ostala trudna, a on ju je terao da abortira jer bi mu to bilo treće dete iz nekoliko brakova. Otišla je od njega i ipak rodila devojčicu Laru.

Nakon toga je uplovila u dve veze. Jedna je ozvaničena veridbom, ali je pukla, a sledeća je trajala samo dva meseca.

Merijem i dalje ima velike probleme u ljubavi, ali njena najveća sreća je upravo ćerka Lara. Život ove 35-ogodišnje umetnice je i te kako čudan. Šta je sve prošla poslednjih godina i zbog toga psihički bila prilično labilna.

Sa 19 godina je bičevana i to zato što je prošetala polugola Dubaijem u kojem je takav čin bio zabranjen.

- Mislila sam da me neće jako udarati, ali bilo je užasno. Nisam verovala šta proživljavam, a muškarac koji je izvršavao ovu sumanutu kaznu smejao mi se u lice. To me je dovelo do ludila - ispričala je svojevremeno Merijem, navodi Blic.