Celebrity News

Maja Berović: Ko je bogati suprug naše popularne pevačice kojeg retko viđamo u javnosti?

Maja Berović: Ko je bogati suprug naše popularne pevačice kojeg retko viđamo u javnosti?

Ona je postala poznata još 2007. godine. Njena popularnost iz godine u godinu je rasla pa je danas jedna od najuspešnijih pevačica na Balkanu. Maja Berović je za sve to vreme imala njegovu punu podršku.

Maya Berović feat. Leon: Poslušajte pesmu “Legalna” o kojoj će se dugo pričati (video)

Njen suprug Alen je zapravo njena ljubav iz mlađih dana. Dugo su već zajedno, a pretprošle godine su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav na glamuroznom venčanju na grčkom ostrvu Rodos.

Mnogi misle da ga Maja sa razlogom krije od javnosti, ali razlog je zapravo taj da Alen, iako prati Maju na svakom nastupu, ne želi da bude deo javne scene u Srbiji. Tu je kao njena podrška, kao čovek koji je voli, ali smatra da nema potrebe da i on bude deo šoubiznisa.

Alen godinama radi u Austriji i živi, a tamo ima i svoje firme pa je u svom poslu i te kako uspešan.

- On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar - rekla je Maja Berović jednom prilikom. U njega se zaljubila kada je imala samo 17 godina.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - rekla je Maja.