Celebrity News

Umesto najlepših želja i glamurozne toalete, na Instagramu ova fotografija: Zašto je Hali Beri ispratila 2017. sa podignutim srednjim prstom (foto)

Umesto najlepših želja i glamurozne toalete, na Instagramu ova fotografija: Zašto je Hali Beri ispratila 2017. sa podignutim srednjim prstom (foto)

Nisu sve poznate zvezde ispratile 2017. godinu fotografijama sa zabave i u glamuroznom izdanju! Dok su neke prezasićene zabavama na društvene mreže podelila idilične kadrove porodice u najluđoj noći, ili udobno smešteni u krevetu uz poruku sa najlepšim željama svojim fanovima, glumica Hali Beri bila je malo drugačije raspoložena! Hali je odlučila da isprati godinu koja odlazi na pomalo neobičan način.

Naime, ona je na Instagramu posebnu poruku uputila svom srednjem prstu i zahvalila mu što je uvek bio uz nju.

- Draga 2017. godino, moguće je biti dobra i pažljiva osoba iako ćeš ponekada, kada je to potrebno, reći onima koji zaslužuju to da od*ebu. Hvala ti srednji prste što si uvek bio tu kada mi je trebalo - napisala je Beri i pomalo zbunila pratioce na ovoj društvenoj mreži.

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана 31. Дец 2017. у 10:21 PST

Inače, Hali je nakon nekoliko meseci veze raskinula sa muzičkim producentom Aleksom Da Kidom. On je nedavno viđen i kako se sa nepoznatom ženom drži za ruke.

Da li se ova Halina poruka na Instagramu odnosi na bivšeg dečka ili nekog drugog, ostaje da se vidi.

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана 1. Јан 2018. у 9:06 PST