Celebrity News

Jelena Karleuša otkrila kako je dočekala Novu godinu i "hejterima" poslala OVU poruku

Jelena Karleuša otkrila kako je dočekala Novu godinu i "hejterima" poslala OVU poruku

Jelena Karleuša, već tradicionalno, za ovaj doček Nove godine nije želela da peva, ali je zato za reprizu napravila spektakl u samom centru Beograda! Pevačica je dala i prvi intervju u ovoj godini gde je otkrila mnoge detalje iz privatnog života.

- Ja, inače, tradicionalno ne radim za Novu godinu. Mislim da barem takav luksuz sebi mogu da dozvolim. Nije mi zapelo o glavu. Ja svakako dobro zarađujem, ne moram i 31. uveče da budem van kuće bez dece, porodice, muža… Ovo su retki momenti kada smo mi svi zajedno na okupu. Ja ovaj posao odavno radim, stvarno, isključivo iz ljubavi. Mislim, okej, i finansijska korist i sve to, ali prvenstveno iz ljubavi - objasnila je Jelena za "Scandal" i otkrila kako je njena porodica provela novogodišnje veče:

- Ja sam se lepo obukla, pristojno za slikanje pored jelke sa porodicom. Odmah posle toga svi smo se poskidali u pidžame i u trenerke i tako smo dočekali Novu godinu. Opušteno, kul, moja porodica, Duškova porodica, svi moji prijatelji, Duškovi… Svi smo bili na okupu! Bilo je super. Klopali smo, gledali TV, slušali muziku… Stvarno, onako, kako treba. Bez haosa, bez buke, bez milijardu ljudi, bez toga da me neko prozove da moram da izađem na binu - rekla je Karleuša i poručila da će i ova 2018. biti njena godina:

- Moje saučešće hejterima, ali i ova, kao i svaka godina, biće naravno moja, i vi ćete samo moći da me mrzite. Imate i razlog zbog čega - zaključila je diva.