Celebrity News

Da li bi volela da se njena ćerka druži sa Sekinim sinom: Ana Nikolić o odnosu sa koleginicama

Da li bi volela da se njena ćerka druži sa Sekinim sinom: Ana Nikolić o odnosu sa koleginicama

Trenutno najzanimljivija tema u životu Ane Nikolić svakako je njen odnos sa Stefanom Đurićem Rastom, odnosno iznenadni prekid i razvod braka.

Međutim, iako svi o tome trenutno najviše pričaju, ono što je kod Ane uvek privlačilo veliku pažnju tiče se odnosa sa njenim kolegama i koleginicama.

Ono što sve zanima jeste u kakvim je odnosima Ana sa Cecom Ražnatović, koja ju je u nekoliko navrata javno podržala.

- Posebna energije postoji između mene i nje. Uvek se isplačemo od smeha kada se sretnemo, provedemo vreme u divnim razgovorima, zbijamo šale. Čestitala mi je prva Tarino rođenje, ali bila je uz mene i kada mi je bilo najteže. Pošalje poruku, ohrabri, da savet. Prijatelji se u nevolji poznaju - rekla je Ana na temu odnosa sa Cecom.

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Nov 28, 2017 at 2:59pm PST

S obzirom na to da mnoge javne ličnosti pate od toga da im se deca druže sa decom drugih javnih ličnosti, Ana je upitana da li će se njena ćerkica možda družiti sa Sekinim sinom Jakovom, pošto su približnog rasta.

- Sretnem Seku kod našeg druga Laze šminkera, lepo se pozdravimo i ispričamo. Ako Tara bude želela da se druži sa Jakovom, to će biti lepo, ali ja nisam ta koja će njoj birati društvo. Ni meni niko nije određivao sa kim ću se družiti, a sa kime neću. Ne bih imala problem da se druži sa bilo čijim detetom, ali nikada joj ne bih ni nametala da provodi vreme sa nekim samo zato što sam ja dobra sa roditeljima te devojčice ili dečaka - rekla je Ana za Svet.