Celebrity News

Tejlor Svift kupila kuću trudnoj beskućnici

Tejlor Svift kupila kuću trudnoj beskućnici

Američka pevačica Tejlr Svift još jednom je pokazala kako ima veliko srce i kako svoju slavu i bogatstvo koristi na pravi način.

Kako prenose strani mediji, pevačica je kupila kuću ženi koja je u drugom stanju i koja već osam meseci svoje trudnoće živi kao beskućnica, jer je njen suprug u međuvremenu ostao bez posla.

Naime, radi se o Tejlorinoj dugogodišnjoj obožavateljki Stefani, koja je predivnu vest - da je dobila novi dom, saznala nakon pevačicinog nastupa u Mančesteru.

Објава коју дели Taylor Swift (@taylorswift) дана 4. Дец 2017. у 4:40 PST

- Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam svih osam meseci trudnoće beskućnica. Sve smo izgubili. Moja majka je to rekla Tejlor i zamolila je da se potrudi da se osećam posebnom na njenom nastupu u Mančesteru. Kada se Svift vraćala u garderobu rekla mi je: 'Stefani, dugo si u mom životu, a nikada ništa nisi tražila. Mogla si mi se obratiti i ja bih ti pomogla, ali nisi. Tvoja majka mi je sve rekla - napisala je srećna trudnica kojoj je pevačica pomogla da kupi kuću i sve za prinovu koju očekuje.

- Rekla mi je: 'Želim da uživate u svojoj maloj devojčici, ne morate se brinuti o tim stvarima'. Te noći mi je pružila ruku i podigla me s dna. Voleću je zauvek - poručila je obožavateljka poznate zvezde.

Bravo Tejlor!