Celebrity News

Snimak od pre 16 godina: Kad Nataša Bekvalac zapeva na španskom, to onda zvuči ovako (video)

Autor: | 10/01/2018

Snimak od pre 16 godina: Kad Nataša Bekvalac zapeva na španskom, to onda zvuči ovako (video)

Nataša Bekvalac uživa u medijskoj izolaciji, trudničkim danima i ljubavi sa suprugom Lukom Lazetićem, a odmara i od društvenih mreža. Lepa pevačica će verovatno napraviti pauzu i kada je reč o snimanju novih pesama, ali njeni stari hitovi se svakako ne zaboravljaju.

Uprkos tome što atraktivna Novosađanka deluje veoma mladoliko i sjajno izgleda, ona je na estradnom nebu prisutna gotovo dve decenije. Bekvalčeva je muzikom počela da se bavi davne 2000. godine kada je na festivalu "Sunčane skale" nastupila sa pesmom "Laži me". Pesma je ubrzo postala hit, a publika nije odolela ni Natašinoj pojavi - preplanula, zgodna i plava osvojila je srca jačeg pola čim je kročila na scenu. Samo godinu dana kasnije snimila je i prvi album "Ne brini", a u godinama pred njom usledilo je još albuma i bezbroj hitova.

2000god Oskar popularnosti "Ne brini"...?

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 12. Нов 2017. у 12:28 PST

Zanimljivo je da se pop pevačica oprobala i u pevanju na španskom, te je u jednoj emisiji izvela svoj hit "Bolja sam od nje" upravo na ovom jeziku. Ona nakon toga nije više pevala na inostranim jezicima, ali ovo je zvučalo sasvim simpatično, moramo da priznamo.

Kada sam imala 17 god?

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 11. Нов 2017. у 12:56 PST

Snimak datira iz 2002. godine, kada je Nataša izdala album "Ništa lično" sa kog i jeste ova pesma.

Godine prolaze, ali novosadska Barbika i dalje odlično izgleda, a platinasto plava kosa ostala je njen zaštitni znak do dana današnjeg.

Poslušajte kako Nataša zvuči kada peva na španskom, a podsetite se i kako je tada izgledala: