Celebrity News

Miloš Biković: Uspeh je dar od Boga

Miloš Biković: Uspeh je dar od Boga

Proslavljenog mladog srpskog glumca Miloša Bikovića, koga smo donedavno na Prvoj gledali u ruskom hit sitkomu "Hotel Eleon", ove zime očekuju dve velike filmske premijere u Moskvi.

Za Dan zaljubljenih, 14. februara, najavljen je ljubavni film "Led". Reč je o istinitoj priči o ruskoj klizačici koju je ljubav prema jednom mladiću digla iz invalidskih kolica i učinila je šampionkom sveta. Tokom snimanja ovog ostvarenja srpski glumac je osvojio srce glavne junakinje Aglaje Darije Tarasove, sa kojom je i danas u vezi. Posle moskovske premijere, "Led" stiže i u domaće bioskope.

Akciona fantastična avantura "Izvan stvarnosti", u kojoj je Bikoviću partner holivudska zvezda Antonio Banderas, biće predstavljena 1. marta ruskoj publici. U međuvremenu, Milošu se tri ruska filma "krčkaju" u postprodukciji, dok on uživa na nekoj egzotičnoj destinaciji sa koje na "Instagram" postavlja fotografije. Mada je u Rusiji izgradio veliku karijeru, gde ga smatraju jednim od najpopularnijih glumaca, Biković je ostao skroman momak.

- Uspeh doživljavam kao blagoslov od Boga i nemam prava da se sebično odnosim prema njemu - kaže glumac.

- Ne dozvoljavam mu da me promeni. Poštujem ljude koji prate i vole moj rad. Naravno, dešavalo se da ponekad odbijem nekoga da se fotografišem sa njim, kad negde žurim ili tokom snimanja filma ili serije.

Tada sam isključivo skoncentrisan na posao. Spavam malo, uglavnom u avionu i vozu. Živim paralelno u Sankt Peterburgu, Moskvi i Beogradu. Trudim se da mi vreme ne prolazi uzalud. Više posla imam u Rusiji. Tamo provodim 20 dana mesečno, a ostatak u Srbiji. Ali to je ulaganje za budućnost. Želim što bolje da iskoristim priliku koju mi je život pružio.