Celebrity News

Ana Bekuta odgovorila na kritike: Vrlo malo fotošopiram svoje fotografije

Autor: | 11/01/2018

Ana Bekuta odgovorila na kritike: Vrlo malo fotošopiram svoje fotografije

Folk zvezda Ana Bekuta ovih dana našla se na meti pojedinih korisnika društvenih mreža zbog fotografija koje je uradila za omot novog albuma jer tvrde da na njima Ana "ne liči na sebe".

Poznatu pevačicu ovi zluradi komentari ne pogađaju preterano jer ne deli njihovo mišljenje.

- Ja mislim da su te fotografije zaista dobre. Ne bih u etar pustila bilo šta. A onima što to kažu ja poručujem da se oni malo fotošopiraju, kao što sam im poručila i na Tviteru. Obično ti zluradi ljudi koji drugima traže zamerke jesu oni koji treba da se fotošopiraju. Ja se vrlo malo fotošopiram. U granicama normale. Prosto, moj posao to zahteva, estetika u mom poslu je veoma važna - bez dlake na jeziku odgovara Ana zlonamernim pratiocima na društvenim mrežama.

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана 5. Јан 2018. у 11:01 PST

Ona nam se pohvalila i da je za šminku na snimanju novog seta fotografija bila zadužena njena unuka Sonja, koja je odskora njen takoreći lični šminker i koju uredno plaća za njen rad.

- Odlično sarađujemo. Kad god nema obaveze u školi, ona krene sa mnom na nastup, veoma mi pomaže. Ja uživam kada me ona sređuje. Ona planira da studira psihologiju, to je profesija kojom želi da se bavi, a šminkanje joj dođe kao honorarni posao. I od bake dobija honorar, naravno - otkrila je Bekuta za Blic.

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана 4. Дец 2017. у 11:55 PST

Inače, Ana ovih dana sređuje potrebnu papirologiju za mini-turneju u Kanadi, gde će se sa svojom publikom družiti tokom februara.