Celebrity News

Princ Vilijam: Hari me još uvek nije pitao da mu budem kum

Autor: | 11/01/2018

Princ Vilijam: Hari me još uvek nije pitao da mu budem kum

Jedno od najvećih misterija vezanih za predstojeće kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl su osobe kojima će mladenci ukazati čast da im budu svedoci na venčanju.

I Hari i Megan razmišljali su, navodno, da to bude neko od njihovih devera i deveruša, iako to nije uobičajeno za kraljevska venčanja.

Kraljevskih običaja na svom venčanju nije se u tom pogledu držao ni princ Vilijam, odabravši Harija za svog kuma. Po svemu sudeći, Hari će učiniti isto, i tražiti svog starijeg brata da preuzme tu ulogu.

Gostujući juče na britanskom radiju, princ Vilijam dotakao se ove teme i dolio još malo ulja na vatru tajnovitosti oko izbora kuma.

- Raščistimo to odmah, on me još ništa nije pitao. Mogla bi to biti škakljiva tema - rekao je princ na radiju, prenosi tportal.hr.

Uvereni da će Hari ipak pitati za kumstvo starijeg brata, u časopisu Vanity Fair su se pozabavili idejom ko bi drugi uopšte mogao zaslužiti tu čast. Kao mogući izbor navode bivšeg američkog predsednika Baraka Obamu, kojeg je Hari nedavno intervjuirao na radiju, ili sprintera Usain Bolta, koji je nedavno otkrio kako ga je prijatelj princ Hari sa svojom odabranicom upoznao još u aprilu prošle godine na Karibima.

Prema pisanju časopisa Us Weekly, i Megan se neće po tom pitanju držati tradicije, a njen je izbor, kako se nagađa, bliska prijateljica, stilistkinja Džesika Mulronej.