Celebrity News

Severina očajna: Jedno dete sam izgubila zbog stresa, ali ovo nemam nameru

Severina očajna: Jedno dete sam izgubila zbog stresa, ali ovo nemam nameru

Pevačica Severina Kojić je nakon privremene mere suda po kojoj će njen sin u narednom periodu jednu nedelju provoditi sa ocem Milanom Popovićem, a jednu sa njom, rešila javno da ispriča kroz šta sve prolazi u borbi za starateljstvo.

Zbog toga je odlučila da se pojavi u RTL Direkt emisiji, kada je po prvi put iznela kako se sve vreme borila za sina Aleksandra.

Kako kaže, u velikom je strahu da joj ga ne oduzumu i "više nije vreme za ćutanje".

Tako je Severina istakla da je bila žrtva psihičkog nasilja, kada je od svog bivšeg supruga dobila i pretnje.

- Nakon što sam izašla iz te veze, shvatila sam da me je Milan psihički maltretirao. Pretio je da će mi zagorčati život, ali mislila sam da je samo ljut. Ali, tačka na 'i' bila je kad je rekao da će mi uzeti dete. Da smo u Americi, rekao je da bi me zgazio - ispričala je Severina.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Apr 20, 2017 at 4:31am PDT

S obzirom na njene godine, Severina je ispričala kako su lekari predlagali porođaj carskim rezom, ali Popović je insistirao na prirodnom porođaju i govorio: "Ne igrajte se Boga!".

- Nakon što smo izašli iz rodilišta, tražio je od mog menadžera da kontaktira jedna časopis i proda prve Aleksandrove fotografije za 50 hiljada evra - rekla je Severina.

Objasnila je i kako se oduvek držala propisane privremene mere, za razliku od Milana, a da joj je prošle godine nije vratio dete na vreme.

Navodno, tek kada je reagovala policija koja je htela protiv njega da napiše krivičnu prijavu, on je vratio malog Aleksandra.

- Tada sam išla na veštačku oplodnju, nisam smela da se izlažem stresu. Upravo tada sam izgubila dete, ali ovo ne planiram da izgubim -  objasnila je ona.

Autor: story.rs

Izvor: klix.ba
Foto: ATA Images

Komentari (0)

Loading