Celebrity News

Fanovima ne možeš da udovoljiš: Ana Ivanović objavila selfi, pa dobila kritike

Fanovima ne možeš da udovoljiš: Ana Ivanović objavila selfi, pa dobila kritike

Naša bivša teniserka Ana Ivanović redovno na svoj Instagram profil postavlja "kadrove" svog života na kojima joj je glavni partner, naravno, suprug Bastijan Švajnštajger.

Pored brojnih selfija i fotografija sa putovanja, na kojima lepa Ana i dalje vešto krije trudnički stomačić, našla se i ona koju je napravla bivša sportistkinja dok je uživala sa Švajnijem na golfu.

Dok se nemački fudbaler zabavljao lopticom, Ana je iskoristila momenat za pravljenje selfija koji je podelila sa fanovima. Međutim, Ana nije ni slutila da će zbog jednog detalja na slici biti iskritikovana.

Naime, mnogi fanovi su zanemarili divan prizor mladog para koji uživa u zajedničkom vremenu, nego su i pored ove lepotice u prvom planu primetili nešto što im se nije dopaolo. Radi se o Aninim noktima koji nisu u svaršenom izdanju, s obzirom da je lak izbeledeo i skinuo se.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 10. Јан 2018. у 5:31 PST

Iako Ana ne mari za to, postoje oni koji su iskritikovali da nije lepo što ne neguje svoje nokte, pogotovo znajući da ima milione. Ali i onih koji su je "branili":

"Mislim da je poslala poruku, da neke stavke poput laka na noktima apsolutno nisu bitne. Njen osmeh sve govori. Nije ćorava da ne vidi kakav joj je lak. Nego, žene. Prosto ne praštaju", napisala je jedna obožavateljka.