Celebrity News

Dragana Katić priznala šta je korigovala na licu

Dragana Katić priznala šta je korigovala na licu

Dragana Katić nema apsolutno nijedan problem da se otvori i otkrije da li je na svom licu nešto korigovala

Voditeljka Dragana Katić ne krije da je za njen mladalački izgled zadužen estetski hirurg. Ona za razliku od mnogih njenih koleginica nema problem da priča o ovoj temi, a za emisiju "Scena" otkrila je kakvim se to tretmanima podvrgla do sada.

- Nemam ja mnogo botoksa na sebi. Ja radim dubinske mezotremane matičnim ćelijama. Stavljam malo hijelurona i vrlo malu količinu botoksa što se u krajnjoj liniji i vidi jer ja imam kompletnu mimiku i ja nisam otečena. Samo to radim, dozirano. Samo doktorki kažem da želim da budem prirodan. Želim koliko toliko da produžim period do momenta kada se pogledam u ogledalo vidim mnogo bora, koje su naravno prirodne u ovim godinama - iskrena je Dragana koja ne želi da joj se tragovi života i iskustva vide na licu, kako često kažu dame koje ne idu "pod nož".

- Toliko načina postoji da ja mogu da pokažem da sam ja iskusna žena, da sam mnogo toga preživela. Ne moraju na licu da mi se vide bore koje označavaju rasid veze, probleme sa prijateljima, decom... - rekla je voditeljka.