Celebrity News

Svetlana Ceca Ražnatović: Možda se opet udam, ali partner će morati da potpiše predbračni ugovor

Svetlana Ceca Ražnatović: Možda se opet udam, ali partner će morati da potpiše predbračni ugovor

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da bi sigurno tražila od muža da potpiše predbračni ugovor kad bi odlučila da se uda po drugi put.

Pevačica ne beži od mogućnosti da ponovo stane na ludi kamen, ali ističe da će zauvek svoje muškarce kriti od medija. Naglašava da bi sudbonosno "da" izgovorila i bez venčanice, jer ju je dosad nosila nebrojeno puta.

Nedavno si za potrebe snimanja spota za pesmu "Lažov notorni" ponovo obukla venčanicu. Misliš li da ćeš je možda nekad ponovo nositi, ali zvanično?

- Ponekad pomislim da sam ja žena koja je najviše puta u životu obukla venčanicu zbog raznih slikanja i snimanja. Ta haljina mi nije preduslov za nešto bitno kao što je venčanje. Imala sam svoju svadbu, doduše u prošlom veku, tačnije 1995. godine, i sada zaista ne razmišljam o takvom činu. Makar ne u nekoj bliskoj budućnosti - rekla je Ceca za Informer.

Објава коју дели CECA (@craznatovic_official) дана 10. Јан 2018. у 9:54 PST

Folk pevačica tvrdi da što se udaje tiče ne može da kaže da se to nikada neće ponoviti.

- Nikad ne reci nikad. Ovog momenta nemam nikakvih težnji prema bilo kakvom venčanju. Organizovala sam život onako kako želim da ga živim. Imam dvoje odrasle dece, uživam, radim, sve mi je potaman.

Ceca je uvek punila novinske stupce kada su u pitanjeu njeni partneri ili se bar spekulisalo o tome ko bi oni mogli da budu. upravo zbog toga se trudi da prikrije svoje veze.

- Partner koji bi izašao sa mnom u javnost treba da bude svestan ko sam. Nisu svi ljudi spremni na javni život i ja to potpuno razumem. Javni život je moj izbor, tako da ću se svakako truditi da tog pravog maksimalno sačuvam za sebe.

Објава коју дели CECA (@craznatovic_official) дана 28. Дец 2017. у 9:39 PST

Ražnatovićeva se osvrnula na tračeve da su se njena ćerka Anastasija i Luna Đogani posvađale zbog dečka.

- Nije tačno da su se njih dve posvađale oko dečka! Prosto su se udaljile.

Pevačica je skoro imala zdravstvenih problema zbog čega je opet bila meta javnosti.

- Sjajno sam, odlično se osećam. Imala sam samo hormonalni disbalans, koji sam dovela u red i sada je sve u redu. To se dešava ženama. Nije ništa novo i strašno.