Celebrity News

Milica Dabović donela BITNU odluku za budućnost sina

Milica Dabović donela BITNU odluku za budućnost sina

Milica Dabović se porodila desetak dana pre Nove godine i na svet donela zdravog dečaka Stefana. Kako ju je dve nedelje pre porođaja ostavio otac deteta, za koga se ispostavilo i da krije identitet te da nije Vuk, već Ljuba, ona je odlučila da o sinu sama brine.

Kako "Blic" saznaje, mali Stefan će nositi prezime Dabović.

- Onog trenutka kada su ona i Ljuba raskrstili, Milica je odlučila da od njega čak i ne traži da prizna dete, iako on to želi. Stefan će svakako nositi njeno prezime, a u papirima koje je potpisivala u bolnici i pri prijavi mališana deklarisala se kao samohrana majka. Jako se dobro snašla u ulozi majke, sestre i majka joj u svemu pomažu. Vrlo je osetljiva, već sada žali što njen sin neće odrastati uz oca, ali je uverena da ću mu ona pružiti dovoljno pažnje i ljubavi - kaže izvor blizak Dabovićevoj, i dodaje da neće braniti ocu svog deteta da viđa naslednika ukoliko to bude želeo.

Da o pomirenju sa Ljubom nema ni govora, te da je odlučila sama da podiže Stefana, govori i njen nedavni status. Iako za medije ne priča o svemu što joj se događa, ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde je i otkrila da je spremna na život samohrane majke:

- Tu sam da te volim za oboje, čuvam za oboje, pazim za oboje, ljubim za oboje, mazim za oboje, skidam zvezde sa neba za oboje. Tu sam da te činim srećnim za oboje, ispunjavam želje za oboje, radim za oboje, borim se za oboje i nijednoj majci koja je sama ništa ne treba biti teško jer mi ćemo stvoriti naš mali raj za oboje. Ti si smisao mog života, sine moj - poručila je Milica, koja sa naslednikom živi u svom devojačkom stanu u Beogradu.

Njihov dom ovih dana ispunjen je raznim poklonima koji stižu sa različitih strana, ali i posetom rođaka, uglavnom iz Crne Gore, koji su došli da vide i daruju naslednika.