Celebrity News

Dakota Džonson i Kris Martin konačno uhvaćeni zajedno! (foto)

Autor: | 14/01/2018

Dakota Džonson i Kris Martin konačno uhvaćeni zajedno! (foto)

Kako su prethodnih danas preneli svetski mediji, muzičar Kris Martin i glumica Dakota Džonson, poznata po filmovima “50 nijansi”, uplovili su u emotivnu romansu.

Par poslednjih nedelja sve više vremena provodi zajedno. Glumica je viđena na Krisovom koncertu u Argentini, zatim u Izraelu, gde su ih paparaci fotografisali, a posebnu pažnju je izazvala njihova romantična večera u jednom losanđeleskom restoranu. Više o tome pogledajte OVDE.

Ovog puta paparaci su ćerku glumca Dona Džonsona i Melani Grifit i frontmena grupe "Koldplej", i bivšeg supruga Gvinet Paltoru, uslikali na romantičnoj večeri u Malibuu.

- Dovezli su se Krisovim kolima do ekskluzivnog restorana koji je rezervisan samo za VIP članove. Kada je ugledala fotografe, glumica je počela da krije lice, ali bilo je uzalud jer su ih svi već prepoznali - kaže izvor koji se zatekao u blizini, prenose strani mediji i navode kako je par u večeri uživao puna dva sata, a onda su se uputili ka Krisovom domu.

- Kris je do ušiju zaljubljen u Dakotu. Stalno joj šalje svoju muziku jer ga zanima njeno mišljenje. Ovo nije samo obična afera u nizu - rekao je izvor blizak pevaču.

@dakotaandchris је поделио/ла објаву дана 14. Јан 2018. у 3:27 PST