Celebrity News

Riki Martin: Terali su me da zbog karijere krijem da sam homoseksualac

Autor: | 18/01/2018

Riki Martin: Terali su me da zbog karijere krijem da sam homoseksualac

Pevač Riki Martin (46) gostovao je u sredu u emisiji "Daily Show" koju vodi komičar Trevor Noa (33). Portorikanski pop pevač otkrio je zašto je tek u 38. godini priznao javnosti da je homoseksualac.

- Trebalo mi je dosta vremena da skupim hrabrost. Bio sam okružen prijateljima koji su mi govorili 'Nemoj ni slučajno izlaziti s tim u javnost, to će zasigurno biti kraj tvoje karijere' - rekao je pevač i dodao kako je najveći podsticaj dobio od ljudi koji ga vole i cene, kao i samih 'žrtava homofobije'.

- Jednim delom je i moje strogo vaspitanje krivo zbog potiskivanja svega. Osim toga odrastao sam u takvoj sredini i kulturi koja nalaže da su moji osećaji prema muškarcima strašni, neispravni i neprihvatljivi - rekao je muzičar, koji je 2010. godine na svojoj web stranici objavio da je homoseksualac.

Muzičar se prošle nedelje na premijeri serije  TV serije American Crime Story: Ubistvo Đanija Versaćea, u kojoj glumi ljubavnika Đanija Versaćea, otkrio kako se venčao sa slikarom Džvanom Josefom (33) nakon manje od dve godine veze. Više o tome pogledajte OVDE!

- Izmenili smo zavete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire. Velika proslava sledi uskoro - rekao je pevač i dodao kako su osim braka, sklopili i predbračne ugovore.

Објава коју дели Jwan Yosef (@jwanyosef) дана 30. Нов 2017. у 10:53 PST

Kako navodi portal 24.sata.hr Riki je izjavio i da bi s Džvanom želeo da ima ćerku, a već ima blizance Matea i Valentina (9) koje mu je rodila surogat majka.

Pevač i njegov muž sada zajedno brinu o njima u svom novom luksuznom domu na Beverli Hilsu.

Објава коју дели Jwan Yosef (@jwanyosef) дана 10. Јан 2018. у 2:36 PST