Celebrity News

Alka Vuica žali zbog starenja: Sve iznad pedeset mi se uopšte ne sviđa

Alka Vuica žali zbog starenja: Sve iznad pedeset mi se uopšte ne sviđa

Iako živi dinamičnim i zabavnim životom, Alka bi volela da se vrati u 30-e

Iako se čini kao će Alka Vuica zauvek biti mlada zbog svog dinamičnog karaktera i vedrog duha, popularna hrvatska pevačica ipak muku muči s godinama. Regionalnom scenom pali i žari čak 40 godina, a danas na sebe gleda kao na mudriju i pametniju ženu. Iako je zadovoljna trenutnim životom, Alka bi se najradije vratila u dane kada je imala 30 godina.

- Mislim da je totalna glupost to da su pedesete najbolje godine, lažu svi koji tako kažu. Meni je razdoblje od tridesetih do četrdesetih bilo super. Mislim da su to fantastične godine za ženu, jer je na neki način zrelija. Premda volim i svoje lude dvadesete, to mi je isto bilo dobro. Ali sve iznad pedeset mi se uopšt ne sviđa - rekla je kantautorika za In Magazin Nove TV.

Објава коју дели Alka Vuica (@alka.vuica) дана 25. Окт 2017. у 4:43 PDT

Iako uglavnom nije pridavala pažnju starenju, u jednom trenutku naglo je shvatila da ga oseća na sopstvenoj koži.

- Dogodilo se to na skijanju na Vlašiću kada sam shvatila da sam ostarila u mesec dana. Rekla sam to drugarici koja je starija od mene, a ona mi je rekla: ‘Draga moja, to ti se tako dogodi. Nakon 50. si nekoliko godina mirna, onda opet shvatiš da ti se sve opustilo i to tako ide’ - priznaje Alka i dodaje kako jedino što sigurno zna je da nikada više neće izgledati bolje nego što je izgledala. Što se tiče održavanja linije, Alki zdravlje staje na put kada je u pitanju težak i redovan trening.

Објава коју дели Alka Vuica (@alka.vuica) дана 25. Дец 2017. у 1:33 PST

- Zapravo ne smem da trčim. Mogu da vozim bicikl i radim određene vežbe - kaže muzičarka koja ima probleme sa kičmom koju je odavno trebalo da operiše.

- Imam takav posao, živim takav život da zapravo puno i ne pazim na sebe. Jedino što sevi uvek priuštim su neke dobre kreme, tretmani - ispričala je. Iako je danas vrlo lako pomladiti se zahvaljujući modernoj tehnologiji i kozmetici, Alka ipak nije pobornica ovakvih metoda.

- Pazim da ne preteram, imam već dosta dugo i dogovor za mali facelifting, ali me toga još strah. Međutim, nekako bih volela malo da se pomladim. Odlučujem se svake godine. Ne bih htela izgledati suludo plastično - priznala je 56-godišnjakinja.

Објава коју дели Alka Vuica (@alka.vuica) дана 24. Окт 2017. у 6:31 PDT