Celebrity News

Kim Kardašijan želi da se pomiri sa Kejtlin Džener: Ona će zauvek biti deo mene

Kim Kardašijan želi da se pomiri sa Kejtlin Džener: Ona će zauvek biti deo mene

Od kada je Kejtlin Džener objavila svoje memoare početkom ove godine u kojima spominje bivšu ženu i ćerke stvari su postale napete između Džener/Kardašijan članova porodice.

Nakon što nisu komunicirali mesecima, Kim Kardašijan je izgleda rešila da "zakopa ratne sekire".

- Naša porodica je bila oduvek bliska i držali smo se čvrsto kroz sve loše stvari koje su nas snašle. Malo je reći da smo bili šokirani iznošenjem informacija koje jednostavno nisu bile istinite ili nisu imale nikakvog smisla ili su bile uvredljive - rekla je starleta u u emisiji The View.

- Na kraju krajeva, moja majka i Kejtlin su bile 25 godina u vezi i morate pokazati malo poštovanja za to vreme - rekla je Kim i dodala kako će uvek biti zahvalana Kejtlin za sve što je uradila za njihovu porodicu.

- Ona će uvek biti moj očuh i osoba koja me je odgajila i naučila mnogim stvarima u životu, bila je tu kada je preminuo moj otac. Nikada neću zaboraviti šta je ona usadila u nas dok smo bili deca i deo je onoga što sam ja danas. Biće zauvek deo mene. Jesam li razgovarala sa njoj u proteklih par meseci? Ne! - ispričala je Kim koja veruje da će se sve rešiti jednog dana.

- Mi nismo takva porodica. Potrebno je da se malo izduvamo i zajedno ćemo preći preko svega. Na kraju će se sve rešiti.

Izgleda da niko od Kardašijanovih neće skoro pisati memoare, to ne ispadne dobro!

Izvor: story.rs

Foto: Guliver/Getty Images

Komentari (0)

Loading