Celebrity News

Tom Kruz otvorio Instagram profil, fanovi ga prozvali: A za ćerku nemaš vremena

Tom Kruz otvorio Instagram profil, fanovi ga prozvali: A za ćerku nemaš vremena

Američki glumac Tom Kruz poznat je po tome što svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti pa, za razliku od većine kolega iz Holivuda, nije bio aktivan na društvenim mrežama. Sve do juče, kada je otvorio nalog na Instagramu.

Virtuelni život 55-godišnji Kruz započeo je objavama fotografija sa snimanja šestog dela filmskog serijala "Nemoguća misija". Otkrio je da će njegov naziv biti Fallout.

- Budite spremni za Nemoguću misiju - napisao je.

Објава коју дели Tom Cruise (@tomcruise) дана 25. Јан 2018. у 5:00 PST

Odluka o otvaranju profila, slučajno ili ne, "pala" je baš u vreme kada se u javnosti pojavila informacija da glumac čak pet godina nije video ćerkicu Suri (11) koju je dobio u šestogodišnjem braku sa 39-godišnjom koleginicom Kejti Holms.

Kruza je za vrlo kratko vreme zapratilo više od 725 hiljada ljudi, ali su ga pojedini korisnici odmah prozvali zbog ćerke, među njima i američi bloger Perez Hilton.

Glumac je poslednji put video ćerku u avgustu 2012. kada ju je vodio u zabavni park na Floridi. Nakon što se razveo od svoje supruge, glumac je ostao član verskog pokreta sajentologije, koji se Kejti nikada nije sviđao.

Navodno je glumcu osim vere bitna i karijera, a ćerka dolazi na red nakon svega toga, pa "ne stiže" da joj se posveti.

Објава коју дели Tom Cruise (@tomcruise) дана 25. Јан 2018. у 5:03 PST

Kruz na društvenoj mreži nije propustio ni da se pohvali fotografijom scene u kojoj je na helikopteru, a ponosan je što opasne scene snima bez kaskadera.

Upravo zbog toga je i zadobio povrede na prošlogodišnjem snimanju "Nemoguće misije" u Londonu. Dok je skakao s jedne zgrade na drugu, nije uspeo dovoljno daleko da skoči, pa je udario telom u zid, zbog čega je nakratko šepao.

- Volim da radim adrenalinske stvari, to mi je velika strast i ne plašim se za svoj život - izjavio je tada glumac.