Celebrity News

Ivan otkrio "ekskluzivnu" tajnu i nasmejao fanove: Evo kakav auto je kupila porodica Bosiljčić (video)

Ivan otkrio "ekskluzivnu" tajnu i nasmejao fanove: Evo kakav auto je kupila porodica Bosiljčić (video)

Poznati bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić često su zbog svojih poslovnih obaveza radvojeni, ali zato svaki slobodan trenutak koriste da uživaju jedan u drugom, kao i njihovo mezimici Nini.

Naime, umetnici su odlučili da malo pobegnu iz gradske vreve i napune baterije, a za to su izabrali Zlatibor okupan snegom.

Supružnici su prirede sebi romantičnu vožnju kočijama, a dobro raspoložen Ivan rešio je malo da se našali sa svima kada je na Instagramu objavio jedan video.

- Ekskluzivno! Bosiljčići kupili novi automobil! - napisao je Ivan uz snimak na ovoj društvenoj mreži koji je nasmejao sve one koji vole na ovaj način da zavire u život umetničkog para.

Možda su baš ova - pozitivna energija i romantični gestovi, tajna uspeha Ivanovog i Jeleninog braka i razlog što spadaju među najpopularnije i najslikanije supružnike među poznatima.

- Pored Ivana naučila sam šta znači radost iznenađenja, on je majstor za te stvari, tako da sam i ja počela da iznenađujem njega - rekla je pevačica jednom prilikom za magazin "Story" i dodala:

- Treba znati uživati u malim stvarima jer se i one, pored onih velikih, zauvek pamte. Sećanja ostaju, a uspomene čine život. Svaka draga uspomena, sećanje na neko putovanje, iznenađenje ili na neki običan svakodnevni, lep trenutak, oplemenjuju život i ljubav. Što ih je više, bogatiji smo i srećniji - zaključila je Jelena.