Celebrity News

Ivana Korab priznaje: Adrenalinski sam zavisnik, dolazila sam kući sva izudarana i krvava

Autor: | 29/01/2018

Ivana Korab priznaje: Adrenalinski sam zavisnik, dolazila sam kući sva izudarana i krvava

Manekenka Ivana Korab godinama živi i radi u Americi, a kaže da vežba dugi niz godina i da vrlo vešto vlada svojim telom pa se ne boji takvih akrobacija iako time nervira svoju mamu.

Ona ne krije da je adrenalinski zavisnik.

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab) дана 31. Окт 2017. у 12:20 PDT

- Adrenalinski sam zavisnik, iako to moju mamu najviše sekira. Još kao mala sam vozila rolere na rampi i dolazila kući sva izudarana i krvava. Volim ekstremne sportove i brzinu. Mislim da što sam starija i svesnija rizika, ipak negde smanjujem te ludosti - kaže Ivana i dodaje:

- Treniram ceo život. Meni je trening sastavni deo dnevne rutine, odavno je to meni prestao da bude napor, već mi je način života i jedan vid punjenja pozitivne energije. Kada zdravo živite, zdravo se hranite i trenirate uz to, vaše telo se oseća zadovoljnije i samim tim ste srećniji. Volim da kombinujem različite stilove vežbanja i kreiram neke svoje vežbe koje u većini slučajeva budu malo ekstremnije, a samim tim i interesantnije javnosti... ne volim ništa dosadno, pa tako ni vežbanje ne želim da mi bude suvoparno i jednolično - ističe manekenka.

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab) дана 29. Дец 2017. у 12:22 PST

Ipak Ivana tvrdi da tajna njenog seksepila nije u lepo izvajanom telu.

- Samopouzdanje! Zadovoljna sam sobom. Ipak, nisam zaljubljena u sebe, smatram da uvek može nešto da se nadogradi, rad na sebi nikada ne treba da prestane. Svakodnevna potreba da budem najbolja verzija sebe. Uvek se trudim da nešto naučim ili poboljšam. Seksepil čini ono u vama, a ne ono što je na vama. Ja mogu da nosim trenerku i da se osećam seksepilnije nego da sam se sredila od glave do pete sa dva kilograma šminke - objašnjava Korab koju su prošle godine uslikali paparaci u društvu slovenačkog fudbalera Renea Krhina kako se ljube.

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab) дана 20. Дец 2017. у 7:59 PST

Ivana već godinama živi i radi u Americi na koju se kaže navikla.

- Već dugo sam ovde i navikla sam se. Najviše mi nedostaju porodica i prijatelji, ali ovde sam sebi izgradila život. Jako sam vezana za porodicu, a Beograd je moj grad. Uvek će mi biti u srcu, gde god živela - kaže Ivana za Puls i ističe da ju je život daleko od kuće naučio da bude jaka.

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab) дана 31. Дец 2017. у 9:52 PST

Oduvek su postojale predrasude da su lepe žene manje inteligentne, ali se Ivana ne bori sa vetrenjačama pa tome ne pridaje važnost.

- Predrasude ograničavaju ljude. Mnogo toga ne vide i ne saznaju jer su već odlučili šta im nešto donosi. Nikada me nije interesovalo da se pravdam niti dokazujem. Završila sam fakultet zbog sebe i svaki dan se nadograđujem zbog svoje budućnosti i onoga šta mi ona nosi, a ljudi će uvek naći nešto loše u nekome, što govori o njima samima, a ne o meni. Uvek kažem: "Ako nemaš šta lepo da kažeš, nemoj reći ništa. Ako ne možeš da pomogneš nekome, nemoj mu otežati" - kaže manekenka.

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab) дана 25. Дец 2017. у 10:23 PST