Celebrity News

Sanja Marinković: Važno mi je da me muž razume

Autor: | 29/01/2018

Sanja Marinković: Važno mi je da me muž razume

Kao što to nalaže njena porodična tradicija, svaki raspust svog sina Strahinje voditeljka Sanja Marinković koristi za novo putovanje. Ovoga puta izbor je pao na Bangkok, grad u koji je prvi put povela svog naslednika, pa je samim tim i avantura po Dalekom istoku bila lepša i uzbudljivija.

- Pored zdravlja, najlepše je investirati u putovanja, pa svake godine biram destinaciju po meri svoje ležernosti. Pošto je Strahinja bio sa mnom pored hramova, parkova i marketa na vodi, obilazili smo i luna-parkove, zoo-vrtove, akvarijume... Provod je bio fenomenalan. Sin me često citira kad kažem da su avionske karte moja mera sreće i da bih poslednji dinar potrošila na putovanje. Tako smo vaspitani moj brat i ja, i trudim se da svom detetu prenesem ljubav prema bogatstvu koje čine avanture, putovanja, sport... - počinje Sanja, u čijem glasu se oseća da je još pod utiskom putovanja.

- Uvek mi je odmor za duh i telo kad pobegnem iz beogradske zime i sivila i iz aviona ugledam plavo nebo i sunce, a čizme zamenim papučama. Tajland je zemlja najlepših izlazaka sunca, osmeha, svežeg voća i povrća i predivne kulture, tradicije i osećaja za negu duha i tela. Kada ste u Bangkoku, svaki trenutak je avantura - od vožnje taksijem, pokušaja da se sporazumete s Tajlanđanima, safarija, gde ste kao gost u najvećem krdu žirafa na svetu koje vam ljubazno prilaze u želji da im poklonite banane, pa do šetnje prljavim ulicama u kojima preskačete otpatke i pacove. Sve je to Bangkok - opisuje voditeljka, koja ne veruje u tezu da odvojena putovanja učvršćuju brak supružnika.

- Strast i poverenje ključ su uspešnog braka, a takvi začini ne bi mnogo pomogli nikome. Putujemo zajedno, ali i sami. Strahinja sa školom, ja sa sestrama i prijateljicama često vikendom odem u devojačke avanture, a i tata putuje sam, najčešće poslovno. Važno je da partneri pružaju podršku jedno drugom i u dobru i u zlu, a avionske karte teško da bi tu mnogo pomogle - nastavlja Sanja, koja se svom partneru Aleksandru Uhrinu obećala na večnu vernost 11. 11. 2011, verujući u simboliku tog datuma.

- Nikada nismo robovali godišnjicama i jubilejima niti su nam oni povod za veliku radost. Trudim se da gradim svoju sreću svakoga dana, ne vraćajući se u prošlost, niti imam vizije o budućnosti. Najvažnije mi je da ne u padam u zamke koje život nosi, a koje bi mi narušile skladan poslovni i porodični život. Vreme će pokazati da li sam uspela - iskrena je Sanja, srećna zbog uspeha svoje najnovije knjige.

- "Moja mera sreće" je našla svoj put do srca više od 20.000 čitateljki širom sveta. Čestitaju mi na hrabrosti i istini o kojoj sam pisala, iznenađeni mojom iskrenošću. Knjiga je moj poklon svima koji su spremni i da u susret Danu ljubavi ili 8. martu iskroje život po meri svojih želja i zabave se čitajući dve stotine strana u dahu - zaključuje Sanja.