Celebrity News

Miloš Biković i Antonio Banderas zajedno u trileru "Izvan granica realnosti" (video)

Autor: | 30/01/2018

Miloš Biković i Antonio Banderas zajedno u trileru "Izvan granica realnosti" (video)

Film "Izvan granica realnosti", reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, u kojem glavne uloge igraju Miloš Biković i Antonio Banderas, naći će se od 15. marta u bioskopima širom Srbije, najavili su iz "Megakomfilma".

"Izvan granica realnosti" je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, a radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu.

Talentovani kockar Majkl okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Miloš Biković je o svom učestvovanju u filmu kazao da lik kojeg tumači nije dobar momak.

- On iskorišćava ljude da bi ostvario svoje ciljeve. Uzbuđenje koje doživljava prilikom kockanja je njegova droga, njegova tamna strana. Međutim, kako se priča razvija, tako se i lik menja. On pokušava da shvati samog sebe i da prevaziđe svoju tamnu stranu. Moj zadatak, kao glumca, je bio da prikažem tu njegovu prekretnicu sa psihološke tačke gledišta - kazao je Biković.

Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla. Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti.

Kako Banderas navodi, njega je veoma privukla ova uloga, priča, i svet koji je kreiran u filmu - nestvarna scenografija je dočarala čitav jedan aspekt ljudske podsvesti sa svim njenim karakteristikama i pravilima.

Jugoslav Pantelić, umetnički direktor FEST-a napomenuo je na konferenciji za medije da je Biković je svakako naš najuspešniji domaći glumac u inostranstvu, ali i da je, u razgovoru sa vlasnicima prava, dogovoreno da se taj film ostavi za prikazivanje posle FEST-a.