Celebrity News

Nakon glasina o preljubi supruga, Melanija Tramp prekršila tradiciju

Nakon glasina o preljubi supruga, Melanija Tramp prekršila tradiciju

Prva dama Amerika Melanija Tramp pojavila se juče prvi put u javnosti, posle seks-skandala američkog predsednika Donalda Trampa. Međutim, tako je prekršila dugogodišnju tradiciju, a evo i zbog čega.

Naime, Donald je održao svoj prvi govor, od kako je osvojio mandat, o stanju nacije u Kongresu na koji je stigao sam. Melanija je zahtevala da putuje sa gostima, pa je došla odvojeno, a baš tako je ovaj par prekinuo tradiciju prema kojoj predsednik i prva dama zajedno dolaze u Kongres, piše "Si-En-En"..

Razlog njihovog odvojenog dolazaka dogodio se nakon što su se medijima proširili navodi porno zvezde Stormi Daniels da je Tramp s njom prevario Melaniju samo nekoliko meseci nakon što je ona rodila njihovog sina Barona.

Iako su mediji navodili da je zbog afere Melanija spavala u jednom hotelu u Vašingtonu, i da supružnici nisu u najboljim odnosima, ona je morala da prisustvuje prvom govoru predsednika o stanju nacije.

Lepa Slovenka pojavila se u belom, a mnogi su mišljenja da je to zapravo omaž pobornicama ženskih prava, jer je baš to boja koju su članice tabora američkih demokrata odabrale da je ponesu na Trampovom prvom obraćanju u američkom Kongresu prošle godine.