Celebrity News

Sara Džesika Parker o majčinstvu: Sve što radim je organizovanje života deci i vožnja s jedne aktivnosti na drugu

Sara Džesika Parker o majčinstvu: Sve što radim je organizovanje života deci i vožnja s jedne aktivnosti na drugu

Glumica Sara Džesika Parker u iskrenom intervju za Girlboss Radio pričala je o roditeljstvu, o njegovim lepim, ali i teškim momentima.

Zvezda serije "Seks i grad" sa kolegom i suprugom Metjuom Broderikom ima troje dece - Džejms (15) i bliznakinje Tabitu i Loretu (9) a evo kako ona vidi roditeljstvo:

- Majčinstvo je sasvim promenilo moj pogled na svet - otkako sam majka drugačije doživljavam knjige koje čitam, drugačije gledam na roditelje i decu u podzemnoj. Drugačije čujem muziku, i kad nešto zanimljivo vidim, prvo pomislim: 'Volela bih da su Tabita i Loreta sada sa mnom da ovo vide'. Ali, to je dobar deo. No, roditeljstvo može biti i jako teško. U neprestanoj ste brizi za svoju decu. To je bolno, stalno ste kao na iglama. Iscrpljujuće je jer zapravo ceo dan pospremaš za njima i organizuješ sve, baš kao jedna velika, dobra, staromodna sekretarica - rekla je holivudska zvezda, koja je ćerke dobila uz pomoć surogat majke, dok je sina rodila.

A post shared by WHO Magazine (@whomagazine) on Apr 24, 2017 at 4:04pm PDT

- Sve što radim je organizovanje njihovih života i vožnja s jedne aktivnosti na drugu i sve to... Ali, to je ono što sam želela i čvrsto se nadam da će jednog dana postati pristojne osobe koje će doprineti nečemu - rekla je glumica, prenosi gloria.hr.

Sara, koja je u 53. godini života, i njen suprug, 57-godišnji glumac često su razdvojeni zbog posla, ali to je njihovu vezu učinilo samo jačom.

- Veze znaju da budu teške. Uvek sam osećala da sam mogla više da doprinesem. Volim ga i mislim da je divan. Sigurna sam da ga nerviram. I on mene ponekad nervira. Ali neizmerno sam ponosna na njega i njegovu ličnost - rekla je Sara Džesika Parker.