Celebrity News

Srđan Predojević o "Jutarnjem programu": Novi studio izgleda svetski, jedva čekam da Jovana i ja odatle pozdravimo publiku

Srđan Predojević o "Jutarnjem programu": Novi studio izgleda svetski, jedva čekam da Jovana i ja odatle pozdravimo publiku

Bez obzira na to što će se na malim ekranima Televizije “Prva” pojaviti 17. marta u Jutarnjem programu, voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević su se posle napuštanja Televizije “Pink” juče prvi put pojavili u novom radnom kolektivu.

Njih dvoje su oko 10 časova stigli u Jovaninom autu pred zgradu Prve. Sa osmehom na licu i tip-top sređena Jovana je blistala, a ovo je ujedno bio njen zvanični povratak sa porodiljskog, jer je bliznakinje Anu i Srnu na svet donela u oktobru. Srđan je svoju kumu pratio u stopu, a u jednom trenutku je čak i zapalio cigaretu. Oni su se u novom radnom okruženju zadržali nekoliko sati i sa osmehom napustili televiziju. Srđan za “Blic” kaže da je sve proteklo kako treba i ako se po jutru dan poznaje, njihov urednički status na novoj frekvenciji će biti plodonosan.

- Direktorka televizije nas je predstavila novinarima kao urednike dnevnog programa i sve je bilo fenomenalno. Zaposlenima je rečeno da ćemo voditi Jutarnji program i biti zaduženi urednički za emisiju “150 minuta”. Održali smo prvi kolegijum sa novinarima, podelili im zadatke i saslušali njihove predloge. Energija je bila odlična i to uveliko znači da ćemo se dobro slagati i lepo sarađivati. Jovana je takođe zadovoljna kako je sve prošlo i jedva čekamo da to uredimo onako kako mislimo da treba - kaže Predojević, i otkriva da su videli kako izgleda novi studio iz kojeg će voditi Jutarnji program.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Dec 30, 2016 at 1:35am PST

- Videli smo studio i to je ono što nas je posebno obradovalo zato što izgleda svetski. Gledaoci će imati prilike da se uvere u moje reči da je to zaista jedan prostor koji do sada na našem podneblju nije viđen. Jedva čekam da iz tog studija pozdravimo publiku. Uveliko radimo na novom konceptu i radujemo se novim pobedama -  kaže voditelj Srđan Predojević, koji nije želeo da otkriva previše detalja novog koncepta, ali je naveo da će se o tom jutarnjem pričati.

Jovanu i Srđana su kolege lepo dočekale i svi se raduju novoj energiji koju će ovaj tandem uneti.

- Jovana i Srđan već godinama rade zajedno i dobro se razumeju. Ništa ne žele da prepuste slučaju, već imaju jasan cilj kako žele da izgledaju emisije za koje urednički odgovaraju. Žele da sve funkcioniše besprekorno i posebno su zadovoljni što imaju odrešene ruke, tačnije niko im se ne meša u ono što će predstaviti gledaocima. Svoje zamisli predstavili su čelnim ljudima televizije i svaki njihov predlog bio je prihvaćen - objašnjava izvor sa televizije i dodaje:

- Jovani i Srđanu nije bio problem da sami sve osmisle, a od njih se na novom radnom mestu očekuje mnogo, što im je dodatna satisfakcija da budu bolji. Oni su posle sedam godina napustili “Pink” i ovo osveženje im prija, naročito što su avanzovali i postali urednici. Već u prvim nedeljama emitovanja Jutarnjeg oni će imati goste iznenađenja.