Celebrity News

Misterija rešena: Šta je Melanija Tramp poklonila Mišel Obami? (video)

Misterija rešena: Šta je Melanija Tramp poklonila Mišel Obami? (video)

story

Bivša prva dama Amerike Mišel Obami gostovala je u emisiji kod poznate voditeljke Elen Dedženeris kojoj je posle toliko vremena otkrila šta je bio poklonu koji je mimo protokola dobila od Melanije Tramp.

Naime, prošlo je godinu dana otkako je na svečanoj inauguraciji Donald Tramp i službeno preuzeo funkciju novog američkog predsednika, ali jedna stvar je sve do sada, ostala misterija. Mišel Obama je konačno rešila svim znatiželjnima stane na muku.

U kutiji s potpisom Tiffany & Co., koju je Melanija poklonila Mišel pri dolasku u Belu kuću nalazio se ram.

- Unutra je bio lepi ram za slike - rekla je Mišel, na šta je režija u Eleninom studiju pustila snimak na kojoj je ponovo prikazan trenutak kada Tramp izlazi iz automobila bez da pričeka svoju suprugu i penje se stepenicama do bračnog para Obama. Iako je voditeljka odmah prokomentarisala tu situaciju,  Mišel Obama nije želela ništa da kaže, već je nastavila da govori o poklonu.

- Znate, postoji tu taj protokol i tačno znaš kada i šta moraš da uradiš, kažeš, gde ćeš da stojiš. Nikada pre niko nikome nije dao poklon, zato sam se zaprepastila - nastavila je Mišel, prenosi tportal.hr, i dodala:

A post shared by 73Buzz (@73buzz_news) on Feb 1, 2018 at 12:58am PST

- Nisam znala gde ću s kutijom, svi su nestali, niko nije želeo da izađe i da je uzme. Šta sad? Hoćemo li se fotografisati s njom? Onda je moj suprug spasio stvar - uzeo je kutiju i krenuo da je ostavi unutra, ali ni tamo nikoga nije bilo. Svi su se izgubili - otkrila je nekadašnja prva dama.