Celebrity News

Kakva je zapravo buduća supruga princa Harija: Prijanka Čopra o svojoj drugarici Megan Markl

Kakva je zapravo buduća supruga princa Harija: Prijanka Čopra o svojoj drugarici Megan Markl

Indijska lepotica Prijanka Čopra, zvezda popularne serije Quantico, gradi impresivnu karijeru u Holivudu i već dugo oduševljava svojim modnim odabirima, pa se zato našla i na novoj naslovnici arapskog izdanja Harper's Bazaara za koji je, osim o ravnopravnosti polova, progovorila i o odnosu s Megan Markl.

- Oduvek su žene bile diskriminisane od strane muškaraca i to zbog apsolutno svega. Zbog načina oblačenja, slobode govora, karijere, a nekima je čak trebalo i suprugovo dopuštenje da uopšte izađu iz kuće. Zato su napokon muškarci koji su iskorišćavali svoju preveliku moć svrgnuti s trona - žestoko je započela Prijanka Čopra u svom velikom novom intervjuu za arapsko izdanje časopisa Harper's Bazaar.

Svoje žestoke feminističke stavove zagovarala je i u nastavku intervjua kada se između ostalog dotakla i bliskog prijateljstva s Megan Markl, te je sada svima malo više jasno koje su najveće dodirne tačke ove dve lepotice.

- Prirodno je da će ljudi sada na nju samo gledati kao na ženu princa Harija, ali ona je zaista mnogo više od toga - naglasila je Indijka koja uspešno gradi svoju glumačku karijeru u Holivudu.

Gluma ju je pre nekoliko godina i spojila s 36-godišnjom Amerikankom koja će za tri meseca stati pred oltar s britanskim princom. Zbog toga se naravno samo po sebi nameće i pitanje hoće li Megan i Prijanka svoje prijateljstvo dići na viši nivo kumstvom.

- Ako me vidite u toj ulozi toga dana, znaćete - skromno je odgovorila na ovo pitanje atraktivna crnka i potom dodala da je Meghan zaista srećnica što je pronašla takvu ljubav, ali i da je ponosna na njenu buduću ulogu i titulu koju će nositi.

- Mislim da ne postoji niko bolji od Megan za tu ulogu, niti bi iko to bio u stanju da uradi na način na koji će ona. Ona je jednostavno ikona s kojom mnoge devojke i žene mogu da se poistovete. Normalna je i prirodna, slatka, pristojna i smatra da može da promeni svet, a ista takva bila je i pre nego što je počela da se zabavlja s Harijem - rekla je Prijanka koja isto tako smatra da je ulazak njene prijateljice u najmoćniju kraljevsku porodicu veliki korak za čovečanstvo.

- To je lep korak u pravom smeru. Zbog feminizma, rasizma, različitosti i dokazuje kako kraljevstvo prihvata sve to - zaključila je 35-godišnja glumica koju je prošle godine Forbs svrstao na listu najuticajnijih žena sveta.

Iako je srećna zbog ljubavne situacije svoje koleginice, otkrila je da je u njenom slučaju ljubav još uvek zaobilazi.