Celebrity News

Kada ljubav pozvoni na vrata: Roditelji Džordža Klunija zaslužni za njegovu vezu sa Amal

Kada ljubav pozvoni na vrata: Roditelji Džordža Klunija zaslužni za njegovu vezu sa Amal

Glumac i režiser Džordž Kluni bio je gost voditelja Dejvida Letermana koji za Netflix snima emisiju My Next Guest Needs No Introduction.

Nekadašnji omiljeni neženja u ovom intervjuu ispričao je kako je upoznao supruga i majku svoje dece, ali i kako je njegov agent predvideo da će upravo Amal Alamudin osvojiti njegovo srce.

Kluni je objasnio da je Amal sa jednim zajedničkim prijateljem došla u njegovu kuću na jezeru Komo 2013. godine, na putu za Kan.

- Zvao sam svog agenta koji je rekao ’Upoznao sam onu ženu koja dolazi u tvoju kuću. Oženićeš je’. I zaista je tako bilo - ispričao je Kluni, prenosi superzena, i otkrio da su njegovi roditelji zaslužni za to što je uopšte nastavio vezu sa njom.

- Tada su me posetili i moji roditelji, pa su se našli sa svima nama. Jednostavno smo krenuli da pričamo svi zajedno celo veče. Tek kasnije sam uzeo njenu e-mail adresu kako bi mi poslala slike sa roditeljima. Tako smo počeli da se dopisujemo. Nisam ni znao da li bi želela da izađemo, mislio sam da smo prijatelji - rekao je Džordž sa kojim se voditelj našalio kako nije ni morao da izađe iz kuće da bi upoznao ljubav svog života.