Celebrity News

Selena Gomez završila u bolnici

Autor: | 04/02/2018

Selena Gomez završila u bolnici

Mlada glumica i pevačica Selena Gomez prošla je u prethodnih godinu dana teške trenutke. Sve to sada je rezultiralo psihičkim problemima zbog kojih je opet završila u bolnici - transplantacija bubrega zbog lupusa i medijski pritisak zbog pomirenja sa Džastinom Biberom očigledno su se odrazili na njeno zdravlje.

Strani mediji danima su pisali o tome da se Selena povukla u "ilegalu", a zapravo ona se lečila od depresije i anksioznosti.

Kako pišu, Selena je dve nedelje bila smeštena u poznatoj njujorškoj klinici i prošla je kroz tretmane i seanse koje će joj doneti oporavak, popraviti mentalno stanje i uspešno je vratiti na scenu. Osim što je bila na klasičnim terapijama, ona je išla i na meditacije, časove pilatesa.

Čak su u okviru njenog programa oporavka održane radionice zdrave hrane.

- Osećala je da ne može više. Okidač su bile i njene porodične razmirice zbog veze sa Džastinom. Shvatila je da treba da se fokusira na sebe, bez smetnji. Zato je odlučila da ode na kliniku - rekao je neimenovani izvor blizak Seleni za People.

Sada je, posle svega, uslikana sveža kako tokom dana ide ručak sa prijateljima u centru Los Anđelesa. Terapija joj je očigledno prijala.

Delovala je srećno i zadovoljno, a njen navodni prijatelj rekao je za People da ona jedva čeka rad na novim pesmama:

- Jako je uzbuđena, rad u studiju je čini veoma srećnom. Ona to najbolje radi i sada će se posvetiti tome.

Selena je inače i ranije otvoreno govorila o svojoj borbi s mentalnim zdravljem i izazovima kojima se nosila odrastajući u centru medijske pažnje. Ona je 2016. godine išla na seanse kod psihologa zbog lupusa i napada panike.

Објава коју дели International (@kenkygi) дана 4. Феб 2018. у 5:03 PST