Celebrity News

Kako se zove novi član Kardašijan klana: Kajli Džener prvi put pokazala ćerku kroz snimak cele trudnoće i porođaja (foto/video)

Kako se zove novi član Kardašijan klana: Kajli Džener prvi put pokazala ćerku kroz snimak cele trudnoće i porođaja (foto/video)

Nakon dugog skrivanja od javnost i misterije da li je Kajli Džener trudna ili ne, najmlađa članica Kardašijan porodice pre 6 dana javila je fanovima kako je rodila svoje prvo dete.

Rijaliti zvezda tako je sa svetom 1. februara podelila sreću da je rodila devojčicu, a zatim se i izvinila svim fanovima što je odlučila celu trudnoću da provede dalje od medija i da se porodi u tajnosti.

Slavna 20-godišnjakinja koja je verena za Travisa Skota, oca njene bebe, ubrzo nakon javljanja svojim obožavaocima na Jutjubu je objavila 11-minutni video o trudnoći, u kojem se između ostalog vidi njena beba kao i tok trudnoće koju je od javnosti uspešno skrivala devet meseci.

Tako se od početka do kraja vidi kako je rastao Kajlin trudnički stomak, kao i velika proslava u njenom luksuznom domu povodom dolaska prinove.

Mladoj mami izgleda da su nedostajale društvene mreže proteklih par meseci, jer je ovih dana baš aktivna. Tako je Kajli sada objavila i prvu fotografiju svoje mezimice na Instagram i otkrila da se zove Stormi. Ime označava buru - imenica od koje je izvedeno bukvalno znači "oluja".

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 6. Феб 2018. у 1:14 PST

Preko 36 miliona ljudi iz celog sveta pogledalo je video koji je objavila najmalđa Kardašijan sestra, dok je skoro 13 miliona lajkovalo fotografiju, koja nije ni 24 sata na njenom profilu.