Celebrity News

Nikolina Kovač svedena izdanja zamenila seksepilnim: Uvek radim onako kako se osećam

Nikolina Kovač svedena izdanja zamenila seksepilnim: Uvek radim onako kako se osećam

Bivša učesnica pevačkog šou-programa “Zvezde Granda” Nikolina Kovač, pored svoje neverovatne harizme, prelepog glasa i uvek zanimljivog scenskog nastupa, takođe pleni prelepim i negovanim izgledom.

Iako važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našem podneblju, istovremeno je krasi i epitet dame koja ne provocira izgledom. Ali, ona je sada rešila da to promeni.

- Kada se kaže Nikolina Kovač, svi pomisle na nešto svedeno. Ja nisam neko ko voli samo zatvorene stvari da nosi. Ja imam previše energije u sebi, ja sam strelac u znaku, jarac u podznaku. Kada nekome to kažem, dovoljno je jasno sve.

- Kako se osećam tako se oblačim, to ide sa sazrevanjem, prevazilaze se neke blokade. Drugačija sam bila sa 19 godina, a drugačija sa 27 - rekla je pevačica za "Blic" i objasnila kako njen suprug Saša Kapor reaguje na njena seksepilnija izdanja.

- Nikada nisam glumila da sam nešto što nisam. On vrlo dobro zna koliko ja volim ovaj posao, koliko volim da se fotografišem i da eksperimentišem. Svi su mi govorili nemoj ovo da nosiš, ja sam nosila, nemoj tako da se ponašaš, ja sam opet radila onako kako sam osećala - zaključila je Nikolina.